E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 12 Αυγουστου 2012

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012




Γενικό προφίλ
Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο των Διδύμων τονίζει την ανάγκη για επικοινωνία, ευνοεί τις επαφές και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για ταξίδια και μετακινήσεις. Το εξάγωνο της με τον Ήλιο παρουσιάζει ευκαιρίες για μικρές ή μεγάλες επιτυχίες ενώ το βράδυ το τρίγωνο με τον Άρη ενισχύει την επιθυμία να κινηθείτε, να δράσετε και να πάρετε πρωτοβουλίες.
ΚΡΙΟΣ
«Με τα χέρια στο τιμόνι»
Σήμερα είστε έτοιμοι για περιπέτειες και ευχάριστα δρομολόγια μαζί με φίλους και κοντινά σας πρόσωπα. Ερωτικά είστε πιο επικοινωνιακοί και αυτό σας δίνει την άνεση να κάνετε νέες σχέσεις και να βελτιώσετε τις ήδη υπάρχουσες. Παράλληλα ευνοούνται έξοδοι, βόλτες και εκδρομές. Πολλοί από εσάς θα ομορφύνετε το σπίτι σας αλλάζοντας του διακόσμηση.
ΤΑΥΡΟΣ
«Η κοινή λογική θα σας δώσει τη λύση»
Με γνώμονα τον κοινό νου δοκιμάζετε σήμερα να αναλύσετε τα δεδομένα γύρω από τα οικονομικά σας και να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις. Είναι πολύ πιθανόν να κάνετε συζητήσεις για κάποιες επικείμενες αλλαγές που αφορούν μέλη της οικογένειας σας ή το σπίτι. Κάποιο φλερτ θα σας ανεβάσει τη διάθεση ενώ καινούργιες γνωριμίες θα σας ευχαριστήσουν.
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Θα δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα»
Δημοφιλείς και ευχάριστοι σήμερα βρίσκεστε μαζί με κόσμο και φροντίζετε τόσο για τη δική σας διασκέδαση όσο και τη δική τους. Πολλοί από εσάς θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στο στυλ και το look σας ενώ άλλοι θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με ζητήματα που βάζουν τη μηχανή του νου σας σε κίνηση. Με την Αφροδίτη στον 2ο θα αισθανθείτε συναισθηματικά ευτυχείς.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Χρειάζεται και λίγο χρόνος για ενδοσκόπηση»
Η ανάγκη να αποτραβηχτείτε από όλους και από όλα δεν σας στερεί τα ενδιαφέρον από πολλά και νέα πράγματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα. Απλά χρειάζεστε να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας και να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη, προτού κάνετε νέα ξεκινήματα. Κάποιες συζητήσεις ίσως περιστραφούν γύρω από τα οικονομικά σας και τη διαχείριση τους.
ΛΕΩΝ
«Ο χρόνος με τους φίλους θα σας ωφελήσει»
Σήμερα υπάρχει μια έντονη κινητικότητα μέσα στην παρέα σας ενώ κάποιες ιδέες μπορούν να αποτελέσουν αφορμή για νέα πεδία συζήτησης, γνώσης ή διασκέδασης. Μέσα σας νιώθετε ήρεμοι και γαλήνιοι καθώς αισθάνεστε ότι μπορείτε να στηριχτείτε στους δικούς σας ανθρώπους. Αν καταφέρετε να αποφύγετε κάποιες υπερβολές και σπατάλες τότε η μέρα θα κλείσει με απόλυτη επιτυχία.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Ο,τι και αν αποφασίσετε, βάλτε σε προτεραιότητα τα δικά σας θέλω»
Με τη Σελήνη στον 10ο οι σκέψεις σας περιστρέφονται γύρω από θέματα που αφορούν το prestige και το κύρος σας. Κάποια νέα δεδομένα ίσως σας βάλουν στην διαδικασία να δείτε τα πράγματα από την οπτική ανθρώπων που εκτιμάτε και εμπιστεύεστε τη γνώμη τους. Μπορεί οι ιδέες και οι απόψεις σας να φαίνονται σταθερές ωστόσο κάτι σας τρώει και δεν νιώθετε πλήρη ικανοποίηση από τις επιλογές σας.
ΖΥΓΟΣ
«Θέλετε περισσότερες πληροφορίες»
Πολλά και ποικίλα είναι τα ενδιαφέροντα σας καθώς έχετε ανάγκη να μάθετε και να ανταλλάξετε απόψεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Αυτή την περίοδο, οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνονται να ανταποκρίνονται στην ανάγκη να βελτιώσετε τη θέση σας μέσα στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Παράλληλα, μηνύματα που λαμβάνεται από φίλους σας ξεσηκώνουν για να βγείτε έξω.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Η ικανοποίηση εναλλάσσεται με την ευχαρίστηση»
Όλη η εσωτερική γνώση που έχετε σας δίνει την πολυτέλεια να ζείτε τη ζωή μέχρι το μεδούλι της. Οι δρόμοι που σας ανοίγονται σήμερα είναι πολλοί και φαίνεστε διατεθειμένοι να εξερευνήσετε όσους περισσότερους μπορείτε. Συγχρόνως κάποιοι από εσάς ίσως κάνετε μια σχέση από απόσταση, ενώ άλλοι θα νιώσετε ευτυχείς δημιουργώντας σχέσεις με πρόσωπα που έχουν ειδικές γνώσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Έξυπνοι ή πολυτάραχοι διάλογοι»
Η λογική σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε μια σχέση ή να αναπτύξετε επιχειρήματα για την καλυτέρευση της. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανόν από τις πολλές προσκλήσεις να... διασκορπιστείτε, ενώ άλλοι δεν αποκλείεται να παίξετε σε διπλό ταμπλό όσον αφορά την αισθηματική ζωή. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 8ο αποτελεί μια θετική εγγυητική τόσο για την οικονομική όσο και την ερωτική ζωή.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Όλο και κάτι παραπάνω θα μάθετε»
Το πρόγραμμα της ημέρας είναι γεμάτο από ανέμελες επί το πλείστον δραστηριότητες και επαφές με νέους ανθρώπους ή πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα. Με τον Ερμή στον 8ο αρκετές συζητήσεις ανοίγονται σχετικά με χρήματα που λαμβάνετε ή δίνετε ως ενοίκιο, επίδομα ή άλλου είδους οικονομική παροχή. Οι σχέσεις σας με τους άλλους μπορούν να γίνουν πιο ζεστές και οικείες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Η τύχη είναι με το μέρος σας»
Τα καταφέρνετε στα περισσότερα αθλήματα της ζωής με επιτυχία και δεν είναι λίγοι που αναρωτιούνται αν έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Στην πραγματικότητα αξιοποιείτε τα χαρίσματα και τα μοναδικά σας ταλέντα στο έπακρον και ως εκ τούτου εκτοξεύεστε στην κορυφή της επιτυχίας. Η παρουσία του Ερμή στον 7ο ευνοεί την ανταλλαγή απόψεων και τον διάλογο.
ΙΧΘYΕΣ
«Δεν θα βαρεθείτε με τίποτα»
Είτε έχετε μεγάλο σόι είτε μικρό, σήμερα πολλά από τα πρόσωπα που νιώθετε οικογένειά σας θα σας επισκεφτούν ή θα επικοινωνήσουν μαζί σας. Αισθηματικά, με την Αφροδίτη στον 5ο, πολλοί από εσάς θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή, ενώ παράλληλα θα είστε δημιουργικοί, θα ασχοληθείτε με την τέχνη, τη μόδα και τα χόμπι σας.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger