E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι πορνοσταρ χρησιμοποιουν Twitter

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012


Αν είσαι παρατηρητικός θα έχεις διαπιστώσει πως αρκετοί πορνοστάρ ασχολούνται με το Twitter και μάλιστα όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότεροι από το χώρο επιλέγουν αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας με τους θαυμαστές τους. Και όχι. Δε μιλούν μόνο για πορνό αλλά για βιβλία, άλογα, κάνουν αστεία και έξυπνα σχόλια.
Το Twitter χρησιμοποιούν όλο και περισσότεροι πορνοστάρ ώστε να γίνουν ευρέως γνωστοί και να αυξήσουν τους fans τους. Όχι, μόνο για την ίδια τους τη δουλειά αλλά και για να χτίσουν το δικό τους brand name.
"Επειδή τα περιοδικά δεν ασχολούνται με τη βιομηχανία του πορνό και reviews για τέτοιου είδους ταινίες δεν εμφανίζονται δίπλα από εκείνες του Χόλιγουντ, αποφάσισαν να στραφούν στο Twitter ως τρόπο επικοινωνίας με τους θαυμαστές τους", δήλωσε στο CNN ο Dan Miller, από το περιοδικό XBiz.
Ο ίδιος συνέχισε εκτιμώντας πως περίπου το 90% των πορνοστάρ έχουν Twitter ενώ όσοι είναι καινούργιοι στο χώρο μπορούν να προμοτάρουν καλύτερα τους εαυτούς τους και να χτίσουν το δικό τους brand name. Τόνισε δε πως αν κάποιος δεν έχει Twitter account τότε είναι ένα μεγάλο αρνητικό όσον αφορά την καριέρα τους.
Ένα από τα πρώτα στελέχη της βιομηχανίας του πορνό που χρησιμοποίησε τα social media ήταν ο Alexander Raymond Palumbo ο οποίος ξεκίνησε από το Friendster, συνέχισε με το Myspace και τώρα ασχολείται με το Twitter.
"Μέσα από τα social media σαν το Twitter προσπαθώ να εγκαθιδρύσω την αξιοπιστία του ονόματος, όπως κάνει η Disney", είπε χαρακτηριστικά.
Ο Palumbo κάνει σεμινάρια στους νέους ηθοποιούς ερωτικών ταινιών πώς να χειρίζονται το Twitter και πώς να τιτιβίζουν ώστε να επικοινωνούν με το κοινό και τους θαυμαστές τους.
Όσο για εκείνον, η μέρα του ξεκινά κάνοντας log in στο Twitter όπου βλέπει τις αντιδράσεις των fans για τις ταινίες και τους ηθοποιούς. Αν παραδείγματος χάρη παρατηρήσει πως τα σχόλια δίνουν έμφαση στους ανδρικούς ρόλους τότε ζητά να γίνουν αλλαγές στην ταινία.
Από την πλευρά της, η Chauntelle Tibbals η οποία μελετά τη βιομηχανία του πορνό σχολίασε πως πριν το Twitter ήταν κάτι σα φαντασίωση. Δεν υπήρχαν πολλές πληροφορίες για αυτούς ενώ μετά υπάρχει η δυνατότητα να γίνει κάποιος πραγματικός θαυμαστής ενός πορνοστάρ.
Οι πορνοστάρ που έχουν μεγαλύτερη επιτυχία στο Twitter είναι εκείνοι που μοιράζονται την καθημερινότητά τους με τους θαυμαστές τους. "Αυτή η σχέση δεν υπάρχει στους διάσημους celebrity με το κοινό τους. Δεν βλέπεις για παράδειγμα να μιλά απευθείας με τους θαυμαστές της", τόνισε η Tibbals.
Αρκετοί μάλιστα έχουν έντονη την αίσθηση του χιούμορ, είναι έξυπνοι και μπορεί από τη μια πλευρά να προμοτάρουν τις ταινίες τους ωστόσο από την άλλη εστιάζουν αρκετά στα χόμπι τους και στην προσωπική τους ζωή.
Μερικοί από αυτούς είναι ο James Deen, η Dana DeArmond και η Kayden Kross.
Ο James Deen θεωρείται ένας από τους πιο "καυτούς" ηθοποιούς της βιομηχανίας. Είναι 26 ετών, έχει παίξει σε 1.200 ταινίες και μέσα από το twitter account του @JamesDeen δίνει την αίσθηση ενός ανθρώπου με αίσθηση του χιούμορ και της διπλανής πόρτας.
"Πιστεύω πως η δημοφιλία μου έχει να κάνει με το Twitter. Όταν με βλέπουν στο δρόμο λένε, δεν είναι πορνοστάρ αλλά καλό παιδί. Χρησιμοποιώ το Twitter για να εκφράζω τα  συναισθήματά μου", ανέφερε.
Η Dana DeArmond ανήκει στις πορνοστάρ που απαντά σε όλους τους followers της που της κάνουν ερωτήσεις και σχόλια στο @danadearmond. Μάλιστα, χρησιμοποιεί αρκετές φορές έξυπνες ατάκες.
"Οι άνθρωποι θέλουν να γελούν και θέλουν να ξέρουν πως οι πορνοστάρ μπορούν να είναι αστείοι και έξυπνοι", δήλωσε προσθέτοντας ότι θέλει να έχει περισσότερη προσωπική επαφή με τους fans της.
Η Kayden Kross έχει την κλασσική εξωτερική εμφάνιση μιας πορνοστάρ. Ωστόσο, εκτός των πλατό η Kross τιτιβίζει για τα βιβλία και τα άλογα. Συχνά τουιτάρει για τους David Foster Wallace και Don DeLillo ενώ ταξιδεύει συχνά στη Νέα Υόρκη όπου παρακολουθεί μαθήματα συγγραφής.
"Οι άνθρωποι δείχνουν έκπληκτοι με αυτά που ασχολούμαι. Όσοι ασχολούνται με το πορνό δεν ενδιαφέρονται τόσο ποιον διαβάζω. Έχω πάρα πολλους fans με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τα βιβλία. Με αυτούς επικοινωνώ", κατέληξε.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger