E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο πρωτος τιτλος για την κονσολα Ouya

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012


Για την κονσόλα Ouya έχουμε ήδη μιλήσει. Πρόκειται για ένα project στο Kickstarter το οποίο πρόκειται να γίνει πολύ σημαντικός ανταγωνιστής των Xbox, Playstation και Wii U.

Καταρχάς θα κοστίζει μόνο 99 δολάρια. Επιπλέον θα έχει λειτουργικό Android 4.0 και παρά το ελάχιστο κόστος της θα έχει εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά: τετραπύρηνο επεξεργαστή Tegra 3, 1GB μνήμης RAM, 8GB αποθηκευτικό χώρο, HDMI, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, USB 2.0, ασύρματο χειριστήριο με δύο αναλογικά sticks, d-pad, οκτώ πλήκτρα δράσης, ένα πλήκτρο συστήματος καθώς και touchpad.

Υπεύθυνος για την δημιουργία της είναι ο βετεράνος της βιομηχανίας του gaming, Julie Uhrman ενώ η εταιρεία που θα την βγάλει στο εμπόριο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα συγκέντρωσε όχι μόνο τα 950.000 δολάρια που ζητούσε αρχικά αλλά ξεπέρασε τα τέσσερα εκατομμύρια.

Επιπλέον, εκτός του ότι θα μπορεί να παίζει όλα τα παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί για Android, για να μπει κάποιο παιχνίδι στη σχετική υπηρεσία download της Ouya (το αντίστοιχο των PlayStation και Xbox Live networks δηλαδή) θα πρέπει ένα μέρος του τουλάχιστον να είναι δωρεάν. Με άλλα λόγια οι gamers θα έχουν μια τεράστια γκάμα δωρεάν παιχνιδιών για να διαλέξουν και θα είναι σίγουροι ότι ακόμη και αν πρέπει να πληρώσουν για ένα τίτλο, θα τον έχουν δοκιμάσει πλήρως στο μεταξύ.

Αν σε αυτά προσθέσει κανείς ότι το να κάνεις root στη συσκευή δεν ακυρώνει την εγγυηση της, ότι οι «hardware hackers» μπορούν να δημιουργήσουν γι’ αυτήν τα δικά τους περιφερειακά και να τα συνδέσουν μέσω USB ή Bluetooth έχουμε μια εξαιρετική πρόταση gaming.

Με όλα αυτά ως δεδομένα, δεν είναι περίεργο που ήδη ετοιμάζονται παιχνίδια για την κονσόλα. Συγκεκριμένα, τo Human Element, ο τίτλος του Robert Bowling που θα κυκλοφορήσει το 2015, θα αποκτήσει prequel, με τη μορφή επεισοδίων για την Ouya.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει από τη Robotoki, το νέο στούντιο του Bowling, και είναι ο πρώτος που ανακοινώθηκε επίσημα για την παιχνιδομηχανή.



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger