E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Χανει καθημερινα χρηστες το Facebook

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012


Χάνει χρήστες κάθε μέρα που περνάει το Facebook αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του το δημοφιλές site δεν κερδίζει αλλά χάνει καθημερινά χρήστες.
Φαίνεται ότι το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο πέρασε τη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του και αρχίζει να φθίνει αφού το εγκαταλείπουν καθημερινά όλο και περισσότεροι χρήστες.
Πέρα από τους χρήστες του site, μείωση καταγράφει και η μετοχή του Facebook που σημείωσε νέες απώλειες 1% την εβδομάδα που πέρασε.
Ίδιο είναι και το ποσοστό των χρηστών που χάνει το Facebook αφού σύμφωνα με ανάλυση της Capstone το Facebook έχασε το 1.1% των χρηστών του.
Η εταιρεία παρακολουθεί μέσω ειδικού λογισμικού τους χρήστες του site σε πάνω από 200 χώρες και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Facebook χάνει χρήστες τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη.
Από τις 23 χώρες στις οποίες η διείσδυση του Facebook ξεπερνά το 50%, μόνο οι 9 σημείωσαν αύξηση των χρηστών τους κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου.
Στις υπόλοιπες 14 χώρες οι χρήστες είτε μειώθηκαν, είτε δεν μεταβλήθηκαν καθόλου.
Το Facebook αναφέρει ότι έχει 1 δισεκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες όμως μόνο το 60% είναι ενεργοί ενώ δεν μετρώνται οι χρήστες που έχουν παραπάνω από 1 λογαριασμό.
Επιμέλεια: Σίμος Κοσμετάτος



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger