E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

O Μπεκαμ σε εκστρατεια κατα της κακοποιησης γυναικων

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012


Στο πλευρό του πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα ο σούπερ σταρ της show biz μαζί με πολλές εξέχουσες προσωπικότητες από όλους τους χώρους προκειμένου να βοηθήσει τις γυναίκες.
Με σύνθημα «Μία φορά είναι πάρα πολύ» δημοφιλής αστέρες του αθλητισμού και της πολιτικής ζωής των ΗΠΑ βοηθούν την εκστρατεία ενημέρωσης και βοήθειας των γυναικών που έχουν πέσει θύματα βίας.
Ο ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ ο αστέρας των New York Knicks Τζέρεμι Λι, ο σούπερ σταρ των Giants, Έλι Μάνινγκ αλλά και ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δέχτηκαν χωρίς δεύτερη κουβέντα την πρόσκληση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπίντεν να μετάσχουν σε ένα σποτ προώθησης της καμπάνιας κατά της βίας.
Ο αντιπρόεδρος αποκάλυψε πως σύμφωνα με έρευνες μία στις 10 έφηβες κακοποιούνται από τους συντρόφους τους!
«Το ραντεβού με τη βία μας πονάει όλους. Γι’ αυτό πάρε δύναμη και βοήθησέ το να τελειώσει. Μία φορά είναι πάρα πολύ», λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ ενώ τα στοιχεία της έρευνας είναι συγκλονιστικά.
Γυναίκες ηλικίας 16-24 έχουν πέσει τουλάχιστον μία φορά θύματα έκρηξης βίαςκάποιου γνωστού τους ο οποίος μάλιστα συνήθως είναι της ίδιας ηλικίας.
«Η βία απέναντι στις γυναίκες μας πονάει όλους», λέει ο μάνατζερ των Los Angeles Dodgers, Τζο Τόρες και καταθέτει τη δική του μαρτυρία από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια: «Μεγαλώνοντας φοβόμουν αλλά και ντρεπόμουν για τον πατέρα μου ο οποίος χτυπούσε τη μητέρα μου».

http://www.pkool.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger