E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εκθεση στο Λονδινο για τα 50 χρονια του Τζειμς Μποντ

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012


Από τα σιδερένια σαγόνια που φορούσε ο Ριτσαρντ Κίελο στις ταινίες «Moonraker»  και ο «Κατάσκοπος που με αγάπησε» ως το λευκό μπικίνι που φορούσε η Ούρσουλα Αντρες ή το μυθικό τηλεκοντρόλ αυτοκινήτου και τις οδοντόπαστες που εκρήγνυνται όλος ο μυθικός κόσμος του Τζέις Μποντ εκτίθεται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μουσείου Barbican του Λονδίνου.
Ο πράκτορας 007 που πρωτοεμφανίστηκε στις οθόνες το 1962 γιορτάζει φέτος τα 50 του χρόνια και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαφημίσουν οι Λονδρέζοι ταυτόχρονα τον κατάσκοπο-έμβλημά τους αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες !
Πάνω από 400 αρχεία και εμβληματικά αντικείμενα του Πράκτορα 007 εκτίθενται στο Barbican. «Το ντεκόρ, τα κοστούμια, τα γκάτζετ των ηρώων του Ιαν Φλέμινγκ θεωρούνται εξίσου εμβληματικά με τον ίδιο τον ήρωα και αυτό ακριβώς συνθέτουμε στην έκθεση» δηλώνει ο υπεύθυνος Bronwyn Cosgrave.
Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 5 Σεπτεμβρίου. Για να παραμείνουν στο πνεύμα Τζέης Μποντ οι επισκέπτες μπορούν να ολοκληρώσουν τη βόλτα τους στο διπλανό Μπαρ Μαρτίνι όπου σερβίρεται το αγαπημένο ποτό του 007 «χτυπημένο αλλά όχι ανακατεμένο».


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger