E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ως guest star στην θρυλική σειρά κινουμένων σχεδίων The Simpsons εμφανίστηκε η Lady Gaga

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Η εμφάνιση της σταρ στην θρυλική σειρά κινουμένων σχεδίων


Ως guest star στην θρυλική σειρά κινουμένων σχεδίων The Simpsons εμφανίστηκε η Lady Gaga το βράδυ της Κυριακής 20 Μαΐου μέσα από τις συχνότητες του τηλεοπτικού Fox. Ο λόγος για το φινάλε της 23ης σεζόν των σπιρτόζων cartoons.
Σύμφωνα με τα preview του ίδιου καναλιού, η Lady Gaga εμφανίζεται σε μια συναυλία τραγουδώντας μεταξύ άλλων «…όλα τα τερατάκια μου είναι όμορφα… τα τερατάκια χρειάζεται μόνο να αγαπούν τα τερατάκια που είναι…».
Όσο για τα ρούχα της εκκεντρικής σταρ να σημειώσουμε ότι οι animators της σειράς σχεδίασαν άλλα 18 κοστούμια για τον χαρακτήρα της, ανάμεσά τους και το πολυσυζητημένο φόρεμα από κρέας με το οποίο είχε εμφανιστεί σε απονομή μουσικών βραβείων πριν δύο χρόνια.
Στο επεισόδιο η Lady Gaga σταματά στην πόλη του Σπρίνγκφιλντ και προσπαθεί να ανεβάσει το ηθικό της Λίσα, που έχει απομονωθεί κοινωνικά, τραγουδώντας για την σημασία της ατομικής αξίας πέρα από τις συμβάσεις της κοινωνίας.
Και αυτός ήταν ο στόχος της συμμετοχής της στην εν λόγω σειρά: να κάνει τον καθένα να εκτιμήσει στον εαυτό του αυτό που τον κάνει μοναδικό.
http://www.tovima.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger