E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ροζ σκάνδαλο με αρχηγό πολιτικού κόμματος, ξέσπασε στη Θεσσαλία

Τρίτη 22 Μαΐου 2012


Σε κακές …περιπέτειες έχει μπλέξει πολιτικό πρόσωπο που είναι μάλιστα και αρχηγός κόμματος το οποίο παραλίγο να μπει στη Βουλή. 
 Ο αρχηγός ωστόσο αποδεικνύεται …ατακτούλης, αφού…
φέρεται να διατηρεί ερωτική σχέση με μια κατά πολύ μικρότερή του γυναίκα.
Όλα ξεκίνησαν σε ένα χωριό της Θεσσαλίας. Ο αρχηγός του κόμματος παραθέριζε εκεί για τις καλοκαιρινές διακοπές, όταν ο έρωτας του χτύπησε την πόρτα. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία της νεαρής γυναίκας κι έτσι η σχέση τους συνεχίστηκε και τον χειμώνα. Μάλιστα, αυτό που τον τράβηξε και έπεσε στην αγκαλιά της «σειρήνας» ήταν το πνεύμα της.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ο ίδιος θα ήθελε, αφού η ερωμένη συνάντησε τη σύζυγο (είναι και κοντοχωριανές) και φαίνεται πως οι δύο γυναίκες τα βρήκαν μεταξύ τους.
Ο πολιτικός, λίγες μέρες μετά εγκατέλειψε τη συζυγική στέγη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Παρασκευή + 13” «Ήταν το πρόσωπο – έκπληξη των εκλογών και λίγο ακόμα ήθελε και θα ήταν στη Βουλή ως επικεφαλής εξαμελούς, τουλάχιστον, Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ο άνθρωπος θα ξαναδοκιμάσει την τύχη του τον Ιούνιο και πολύ πιθανόν να τα καταφέρει από τη στιγμή δε που οι συγγενείς πολιτικά με εκείνον ομάδες τραβούν άλλο δρόμο είτε συνεργαζόμενες μεταξύ τους είτε επιστρέφοντας στον μητρικό πολιτικό χώρο».

http://www.newsbomb.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger