E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 22 Μαΐου 2012

Τρίτη 22 Μαΐου 2012


Κριός
21/3-20/4

Το άγχος που σε έχει καταβάλει, δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Κριέ. Αυτή η κατάσταση φέρνει καθυστερήσεις, αλλά και εκνευρισμούς, που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Να είσαι έτοιμος για όλα, ώστε να μην κάνεις λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλα σου τα άγχη και τα προβλήματα από τους υπόλοιπους τομείς. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι η παρουσία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη και είναι πολύ πιθανό να βρεθείς στο επίκεντρο της παρέας που θα συναναστραφείς το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, σε βρίσκουν με διάθεση για αλλαγές και βελτιώσεις, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις κάθε ρίσκο, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Τα έξοδα που κάνεις σε βγάζουν εντελώς από το πρόγραμμά σου και θα βρεθείς φορτωμένος με χρέη, που δεν θα μπορείς να καλύψεις.




Ταύρος
21/4-20/5

Ίσως χρειαστεί σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Υπάρχουν νέα δεδομένα στη ζωή σου και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν, αν είσαι αρκετά ευέλικτος και διπλωμάτης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, είναι μια καλή μέρα σήμερα για να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου και να ξεχάσεις κάποια προβλήματα από το παρελθόν. Πάρε πρωτοβουλίες, που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα και πλησίασε περισσότερο ερωτικά το σύντροφό σου. Κάτι τέτοιο θα αναθερμάνει το μεταξύ σας κλίμα. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, βγες από το σπίτι σου και πέρνα όμορφα με φίλους. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, μπορείς να λύσεις αρκετά προβλήματα, με τη φόρα που έχεις πάρει. Μην βιάζεσαι πολύ όμως, για να αποφύγεις λάθη και όλα θα πάνε όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και η σημερινή μέρα σε ευνοεί, για να λύσεις κάποια οικονομικά προβλήματα ή να διευθετήσεις φορολογικές και γραφειοκρατικές υποχρεώσεις.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί, θα είναι πολλές και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα θα αυξήσουν την αισιοδοξία σου και θα σε κάνουν να δεις πιο θετικά το μέλλον. Κράτησε αυτή την αισιοδοξία, γιατί θα σου χρειαστεί απέναντι στις καθυστερήσεις και τα προβλήματα, που πιθανόν να προκληθούν με την δυσμενή όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου και να δημιουργήσεις μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Εκδήλωσε τον ερωτισμό σου και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Κι εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά, να ξέρεις ότι έχεις την εύνοια των πλανητών για να κάνεις μια καλή γνωριμία ή να φλερτάρεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, καλύτερα να είσαι λίγο συντηρητικός και να μην προβείς σε αποφάσεις ή ριζικές αλλαγές. Προτίμησε να παγιώσεις κάποιες θετικές καταστάσεις, πριν προχωρήσεις σε νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου χρειάζονται άμεση ενίσχυση. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα σε αγχώνει ιδιαίτερα, αγαπητέ Καρκίνε, και σε βάζει σε εγρήγορση, για να λύσεις όσα περισσότερα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά θα έχεις κάποιες αναποδιές, οπότε καλό είναι να αποφύγεις να τα κάνεις όλα μαζί και να προγραμματιστείς κατάλληλα, για να μην αιφνιδιαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, μην παρασυρθείς σε συζητήσεις για τη σχέση σου, που δεν οδηγούν πουθενά. Συγκεντρώσου στα πιο σημαντικά θέματα και μην αφήνεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το κέφι. Αν είσαι μόνος, έχεις κάθε δυνατότητα να γνωρίσεις το άτομο που σου ταιριάζει περισσότερο. Βάλε κι εσύ το χεράκι σου και να είσαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα δεν θα σε απογοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου για όσα θέλεις να πετύχεις. Στα οικονομικά σου, κάποια γραφειοκρατικά ή νομικά θέματα ευνοούνται και καλό είναι να τακτοποιήσεις χρέη και υποχρεώσεις που σε πιέζουν, πριν σε αγχώσουν περισσότερο και θολώσουν την κρίση σου.


Λέων
23/7-23/8

Διάφοροι τομείς της ζωής σου σε έχουν κουράσει αρκετά, αγαπητέ Λέων, και σήμερα θα θελήσεις να πάρεις αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή, γιατί αλλιώς θα προκύψουν καθυστερήσεις και λάθη. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα, θα σε προβληματίσουν πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, απόφυγε κάθε συζήτηση που μπορεί να φέρει εντάσεις στη σχέση σου και προσπάθησε να περάσεις μια χαλαρή Τρίτη, απαλλαγμένη από το άγχος και την ένταση. Αν δεν μπορείς άλλο την μοναξιά σου, αξιοποίησε την αποψινή βραδιά για να έρθεις πιο κοντά σε μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέοντα, τα πράγματα πάνε καλά και με κάποιες κινήσεις μπορείς να βελτιώσεις αρκετά θέματα που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να μην κάνεις λάθη που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.




Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, καλό είναι σήμερα να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα αναβάλεις άλλο, για να σκεφτείς καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες, που θα είναι σημαντικές για την διεκπεραίωση τους. Θα προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, οπότε βάλε τα δυνατά σου, για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, βάλε λίγο ερωτισμό στη σχέση σου και μην αφήνεις την καθημερινότητα να εξαφανίζει το πάθος. Κάνε εσύ πρώτος μια έκπληξη στο σύντροφό σου και αυτός με την σειρά του θα σε ακολουθήσει. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, βγες με αγαπημένα πρόσωπα και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, θα νοιώθεις αρκετό εκνευρισμό και άγχος και θα κατηγορείς τους άλλους για την έλλειψη συνεννόησης. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τη σύγχυση. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή, γιατί κάθε κίνηση μπορεί να φέρει επιπλέον έξοδα.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ προσεκτικά, πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις. Είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Πάντως, η ανάδρομη κυβερνήτης σου Αφροδίτη από τους Διδύμους, μπορεί να σε βοηθήσει να δεις διαφορετικά κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και σε κάνουν να χαίρεσαι. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, μην αφήνεις να σε απασχολεί τόσο η ερωτική σου δέσμευση. Σύντομα θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μέχρι τότε, να είσαι αισιόδοξος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, είναι σε ένα καλό δρόμο, αλλά κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν και θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως μη βγαίνεις από τους στόχους σου, γιατί μόνο εναντίον σου μπορεί να στραφεί μια βιαστική κίνηση. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά, καθώς παρασύρεσαι σε κάποια έξοδα χωρίς λόγο. Δείξε προσοχή για να μην βρεθείς με πολλά χρέη στο κεφάλι σου.



Σκορπιός
23/10-22/11

Αρκετά θετικά γεγονότα θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα σε ευχαριστήσουν. Θα πρέπει, ωστόσο, να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, καλό είναι να δώσεις απαντήσεις σε κάποια ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου και μην αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις, που μπορούν να διαλευκάνουν το ομιχλώδες τοπίο, που επικρατεί ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν δεν ενεργήσεις εν βρασμώ ψυχής, όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για φλερτ και έρωτες. Η περίοδος αυτή είναι αρκετά ευνοϊκή για εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, μπορούν να πάνε πολύ καλά, αν είσαι μετρημένος στα λόγια και στις πράξεις σου, καθώς υπάρχει κίνδυνος να δεσμευτείς για πράγματα που δεν μπορείς να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σε αγχώνουν αρκετά, αλλά αν είσαι προσεκτικός και δεν πάρεις βιαστικές αποφάσεις σε κάποιες συμφωνίες, θα μπορέσεις να τα φέρεις σε σημείο που θα σε ικανοποιήσουν.




Τοξότης
23/11-21/12

Το πάθος σου για όσα πιστεύεις, αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα ξεχωρίσει και θα σε κάνει να κινηθείς με ενθουσιασμό. Προσοχή στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να εξαπατηθείς. Ό,τι κι αν γίνει, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μην χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί όταν συμβαίνει αυτό δεν σκέφτεσαι καθαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου βελτιώνονται και κάποια προβλήματα μένουν πίσω, αγαπητέ Τοξότη. Δημιούργησε μια ατμόσφαιρα στη σχέση σου που να ευνοεί τις ερωτικές στιγμές. Με λίγη καλή διάθεση από μέρους σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά απόψε με το ταίρι σου. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, άφησε τη γοητεία σου να συναρπάσει τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές και να βρεθείς κοντά στους στόχους σου, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλύτερο προγραμματισμό και καθόλου περιττές αγορές, που θα σε βγάλουν εντελώς από το πρόγραμμά σου.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει εμπόδια εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για το μέλλον. Λύσε όποια διαφορά έχεις μαζί του και προχώρα με αισιοδοξία στο μέλλον. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά, βρες τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και σύντομα θα σε πλησιάσει ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου θα έχεις στιγμές έμπνευσης, φίλε Αιγόκερε, και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια με πολύ πιο δυναμικό τρόπο από ό,τι συνήθως. Μην καθυστερείς τις κινήσεις σου. Στα οικονομικά, δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε συναλλαγή σου, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η διάθεσή σου σήμερα δεν είναι και η καλύτερη, αγαπητέ Υδροχόε. Διάφορες καθυστερήσεις, αλλά και παρεξηγήσεις, σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία, αλλά και τη θετική σου αντίληψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να σπάσεις την απόσταση, που μπορεί να έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας το τελευταίο διάστημα. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, σήμερα οι πλανήτες είναι πολύ θετικοί απέναντί σου. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνιση της και να σε γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, έχεις τη διάθεση να κάνεις αλλαγές και να προωθήσεις κάποια σχέδιά σου, αλλά για να συμβούν αυτά, πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις παλιότερα ζητήματα, που εξακολουθούν να σου προκαλούν προβλήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να είσαι σε ετοιμότητα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα δεν θα είναι λίγες, αγαπητέ Ιχθύ, και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, γα να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς πως κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να οφείλονται στην ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων, οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι αυξημένη. Σε κάθε περίπτωση, κυνήγησε όσα θέλεις και μην κάνεις πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, επικοινώνησε με το ταίρι σου και μίλα για τα συναισθήματά σου, ώστε να δημιουργήσεις ένα ερωτικό κλίμα μεταξύ σας και να νιώσετε και οι δύο όμορφα. Για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, η αυξημένη σου γοητεία μπορεί να φέρει δίπλα σου ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου χρειάζεται να είσαι μεθοδικός, φίλε Ιχθύ, γιατί αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, δεν θα πετύχεις τίποτα. Τα οικονομικά σου επίσης έχουν φτάσει σε ένα σημείο που σε πιέζει αφόρητα. Βρες λύσεις, που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και κάνε ένα νέο πρόγραμμα, που θα είναι ικανό να εξισορροπήσει την κατάσταση.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger