E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Παραιτείται όλη η Χρυσή Αυγή; - Κοντά σε ΄Εκτακτες εκλογές!

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013



Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν φήμες σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια ότι σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής είναι προ των πυλών της... παραίτησης από το αξίωμά τους, με στόχο την πολιτική ανισορροπία. 

Τρόπο αντίδρασης σε όλα όσα της καταλογίζουν τον τελευταίο καιρό ψάχνει η Χρυσή Αυγή και σύμφωνα με πληροφορίες μια σκέψη που κάνουν στο εθνικιστικό κόμμα είναι να παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές του, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να μείνουν κενές οι έδρες στις περιφέρειες που εκπροσωπούν οι 21 βουλευτές.

Αυτό σημαίνει ότι θα προκυρηχθούν εκλογές για τις συγκεκριμένες περιφέρειες, οι οποίες ειρήσθω εν παρόδω είναι ως επί το πλείστον από τις μεγαλύτερες εκ των 56.
Αν μάλιστα δηλώσει παραίτηση και ο βουλευτής Επικρατείας που έχει εκλεγεί με το συνδυασμό της Χ.Α. τότε θα προκηρυχθούν εκλογές σε όλη την επικράτεια, όπου οι πολίτες θα ψηφίζουν ψηφοδέλτιο και όχι υποψήφιο.

Σε ένα τέτοιο σενάριο ενδιαφέρον προκύπτει από τη στάση που θα κρατήσουν τα υπόλοιπα κόμματα. Θα συμμετάσχουν και αυτά στις εκλογές για τις συγκεκριμένες περιφέρειες ή θα απέχουν;

Υπενθυμίζεται ότι ένα τέτοιο σενάριο ήταν αρκετά έντονο τον περασμένο Νοέμβρη όταν και ο Πάνος Καμμένος είχε προτείνει στο ΣΥΡΙΖΑ να αποσύρει τους βουλευτές του μαζί με τους ΑΝΕΛ ώστε να μην περάσουν τα νέα μέτρα.

http://www.mychannel.gr/


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger