E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έβαλε το κεφάλι του μέσα στο στόμα του κροκόδειλου και… (βίντεο)

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013


Βίντεο με την άτυχη στιγμή του εκπαιδευτή στην Ταϊλάνδη.. Σε θαύμα θα πρέπει μάλλον να αποδώσει το γεγονός πως είναι ζωντανός και με το κεφάλι του στη θέση του ο εκπαιδευτής κροκοδείλων, στο βίντεο που ακολουθεί. Ο κροκόδειλος έκλεισε τα σαγόνια του με το λαιμό του εκπαιδευτή ανάμεσά τους χωρίς όμως να τον σκοτώσει. Ο 27χρονος Pravit Suebmee από την Ταϊλάνδη φαίνεται να τρίβει το ρύγχος του κροκόδειλου με ένα ραβδί ενώ ένας συνεργάτης του κρατά το ερπετό από την ουρά.

Στη συνέχεια γονατίζει, προσεύχεται και βάζει το κεφάλι του μέσα στο κεφάλι του κροκόδειλου. Αλλά το ερπετό κάνει μάλλον αυτό που του λέει η φύση του: κλείνει τα σαγόνια του με το κεφάλι του Ταϊλανδού ανάμεσα κι αρχίζει να τον ταρακουνά.

Πολύ γρήγορα ο Suebmee απελευθερώνεται και απομακρύνεται κρατώντας το λαιμό του. Σύμφωνα με τη Huffington Ρost είχε ελαφρά τραύματα από τη δαγκωματιά αλλά κατά τα άλλα δεν έπαθε κάτι άλλο. Ο ιδιοκτήτης του κέντρου Samut Prakan Crocodile Farm and Zoo, όπου συνέβη το περιστατικό αυτό, είπε πως είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται κάτι τέτοιο.

Δείτε το βίντεο:

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger