E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Στην Ήπειρο ο Αλβανός δραπέτης Μαριόν Κόλα – Φοβάται μην τον σκοτώσουν στην Αλβανία

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013


Ανθρωποκυνηγητό διενεργεί η αστυνομία καθώς αναζητά τον  υπ’ αριθμόν ένα καταζητούμενο της Αλβανίας στα βουνά της Ηπείρου. Μεγάλος αριθμός αστυνομικών δυνάμεων συμμετέχει σε επιχείρηση ανεύρεσης των  Μάριον Κόλα και του Ιλίρ Κούπα καθώς αδιάσειστα στοιχεία δείχνουν ότι τουλάχιστον ο Κόλα πολύ δύσκολα θα εγκαταλείψει την σχετική ασφάλεια που του παρέχουν τα ελληνικά βουνά για την Αλβανία.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στο φώς της δημοσιότητας, ο περιζήτητος Αλβανός καταζητούμενος είναι επικηρυγμένος από τις οικογένειες δύο ανδρών τους οποίους είχε δολοφονήσει την δεκαετία του 1990 και φέρεται να «μην τολμά» να επιστρέψει στην Αλβανία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso εκκρεμεί βεντέτα ή όπως ονομάζεται στην Αλβανία «Κανούν» από τις οικογένειες των δύο δολοφονημένων ανδρών οι οποίες έχουν «ορκιστεί» να απαντήσουν με αίμα όπως ορίζει το «Κανούν» και αυτό καθιστά αδύνατη την επιστροφή του καταζητούμενου στην Αλβανία. Φαίνεται μάλιστα πως είναι τόσο μεγάλο το μίσος που οι αλβανοί στενοί συγγενείς του Κόλα έχουν εγκαταλείψει την χώρα τους για την Ελλάδα φοβούμενοι αντεκδίκηση.

Πληροφορίες συντείνουν ότι οι επικηρυγμένοι από την Αλβανία καταζητούμενοι θα παραμείνουν στην Ελλάδα καθώς ακόμα και να συλληφθούν θα καταλήξουν στην αστυνομία ενώ στην Αλβανία δεν έχουν καμία ελπίδα να παραμείνουν ζωντανοί.

Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ λοιπόν, συνεχίζουν την επιχείρηση ανεύρεσης των δύο καταζητούμενων στα βουνά της Ηπείρου όπου και πιθανολογείται ότι κρύβονται.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger