E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βρήκαν κοκαΐνη στο βρετανικό Κοινοβούλιο

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013


Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει στη Βρετανία η αποκάλυψη ότι ίχνη κοκαΐνης εντοπίστηκαν σε εννέα διαφορετικές τουαλέτες του Κοινοβουλίου, γεγονός που συνιστά ευρύτατη χρήση της στο κτίριο όπου λαμβάνονται οι νομοθετικές αποφάσεις της χώρας.

Την αποκάλυψη της πολύ περίεργης αυτής υπόθεσης έκανε η εφημερίδα Sun, τονίζοντας μάλιστα ότι σε αρκετές περιπτώσεις ίχνη του συγκεκριμένου ναρκωτικού βρέθηκαν σε απόσταση μερικών μόλις μέτρων από γραφεία συγκεκριμένων βουλευτών, όπου απαγορεύεται η πρόσβαση στο κοινό.

Οι περισσότερες πάντως από τις εννέα τουαλέτες όπου εντοπίστηκε η κοκαΐνη βρίσκονται στα κυλικεία του Κοινοβουλίου, όπου επιτρέπονται και καλεσμένοι των βουλευτών.

«Με την κατάπτωση των ηθών έρχεται και κάτι το σάπιο. Και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάτι σάπιο στον ίδιο τον θεσμό» σχολίασε ο Ντάγκλας Κάρσγουελ, βουλευτής των Συντηρητικών.

Η ανακάλυψη της εφημερίδας επικαλείται ελέγχουν που έγιναν στο Γουέστμινστερ, παρόμοιοι με αυτούς που κάνουν τα ειδικά κλιμάκια της Δίωξης και των τελωνειακών αρχών, με τοποθέτηση ενός υλικού σε επιφάνειες που αποκτούν μπλε χρώμα όταν είχε προηγηθεί χρήση του ναρκωτικού. Στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν σε καπάκια τουαλέτας και συσκευές στεγνώματος των χεριών.

Οπως σημείωσε η Sun, οι τουαλέτες του Γουέστμινστερ καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά, άρα η χρήση της κοκαΐνης πρέπει να έγινε τις τελευταίες ώρες πριν από τον έλεγχο με τους χρήστες να αψηφούν, όπως τονίζεται, τους αυστηρούς, επιπέδου αεροδρομίων, ελέγχους και τους 500 περίπου αστυνομικούς.

ethnos

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger