E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Διέκοψαν την επίδειξη του Γκοτιέ φορώντας μόνο μαύρα εσώρουχα [εικόνες]

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013


Μέλη της οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων «Animalisti Italiani» θέλοντας να εκφράσουν την εναντίωσή τους στην νέα τάση του φετινού χειμώνα που επιτάσσει παλτό και αξεσουάρ από γούνα, εισέβαλαν στην εκδήλωση μόδας του γνωστού μοδίστρου Jean Paul Gaultier. Οι ακτιβιστές φορώντας μονάχα ένα μαύρο εσώρουχο έκαναν διαμαρτυρία έξω από το κτήριο όπου γινόταν το σόου του γνωστού μοδίστρου υψηλής ραπτικής στην Ρώμη.

Οι ακτιβίστριες της ιταλικής οργάνωσης πρόταξαν τα στήθη τους για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην νέα τάση της μόδας για το φετινό χειμώνα που επιτάσσει γούνινα παλτό αλλά και αξεσουάρ.

Οι ακτιβιστές της ιταλικής οργάνωσης σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun» περικύκλωσαν το κτίριο φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην χρήση γούνας αλλά και δέρματος ζώων.

Ένταση δημιουργήθηκε όταν οι φρουροί ασφαλείας προσπάθησαν να απομακρύνουν τους ακτιβιστές που διαμαρτύρονταν και δεν άφηναν τους προσκεκλημένους να εισέλθουν στην εκδήλωση.

«Η γούνα είναι νεκρή», «Γκοτιέ, ντροπή σου»,  ήταν μερικά από τα συνθήματα που χρησιμοποίησαν οι διαμαρτυρώμενοι αποδοκιμάζοντας με τον τρόπο του την επιλογή του σχεδιαστή να «φέρει ξανά στην μόδα» την γούνα.




http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger