E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Έκανα έρωτα με γυναίκες για να κρατήσω τον άνδρα μου» ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΤΟ ΕΙΠΕ!

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013


Άνηκε στο καστ του διαλυτή Hollywood Housewife η Brandi Glanville, που εκδοχές του είχαμε θαυμάσει και εδώ στον ΑΝΤ1 και στον ΑΛΦΑ, όταν διάσημες σύζυγοι επιτρέπουν στις κάμερες να παρακολουθούν επί 24ωρου βάσεως την σπουδαία σε αγορές, γυμναστήρια, πλαστικές και πάρτι ζωές τους.

Η καλλονή έγινε περισσότερο διάσημη όταν στο παρελθόν είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι έχει κάνει σeξ με τον Τζέραρλντ Μπάτλερ. Ο αρρενωπός και καρδιοκατακτητής σταρ, δε θυμόταν τίποτα και όταν το δήλωσε επισήμως εκείνη ξέσπασε σε λυγμούς και κλάματα μέσα σε στούντιο.

Πρόσφατα κίνησε πάλι τον μηχανισμό του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ, όταν εκμηστηρεύτηκε πως: «Απορώ να εκτιμήσω ένα όμορφο κορίτσι, οπότε σε κάποιες περιπτώσεις μπορούσα να συνευρεθώ με μια γυναίκα και ο άντρας μου μπορούσε να παρακολουθήσει. Μερικές φορές το κορίτσι είχε και αγόρι ή σύζυγο οπότε και αυτός έδειχνε να το απολαμβάνει. Δεν ήταν κάτι κακό! Ο άντρας μου έδειχνε να το εκτιμά και οδηγούσε χωρίς αποτυχία σε καλό σeξ μετά. Ήμουν μια συνηθισμένη χολιγουντιανή σύζυγος που έκανε τα πάντα για να διατηρήσει τον άντρα της ευτυχισμένο».

Για να μαθαίνουμε εμείς εδώ που τα κλασικά ζευγάρια είναι σαν αυτά στη διαφήμιση όπου ο Γιάννης δουλεύει πρωί και η Άννα νύχτα και συναντιούνται στην πόρτα, πως είναι τα «συνηθισμένα» ανδρόγυνα στην λουσάτη Εσπερία.

Πηγή: newpost.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger