E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ! Θέλετε να δείτε τη Μενεγάκη χωρίς ρετούς; (φώτος)

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013


Ti θα κερδίσετε αν δείτε την Ελένη με κυτταρίτιδα, παχάκια ή χαλάρωση;

Η Ελένη Μενεγάκη λέει την αλήθεια όταν λέει ότι δεν έχει ζητήσει ποτέ από κάποιο περιοδικό να ρετουσάρει τις φωτογραφίες της, αλλά είναι αλήθεια την ίδια στιγμή ότι κανένα περιοδικό της κατηγορίας OK- Hello δεν θα τολμούσε να δημοσιεύσει αρετουσάριστες φωτογραφίες της πιο εμπορικής σταρ στην Ελλάδα σήμερα. Για να μην την στεναχωρήσει, για να μην την πληγώσει, για να μην τη θυμώσει, για να μην την εκνευρίσει; Δεν ξέρω. Για κάποιο λόγο έστω και χωρίς να το ζητήσει η Ελένη, το ρετούς γίνεται γιατί... απλά... έτσι γίνεται.


Για σκεφτείτε όμως κι εσείς. Θέλετε πραγματικά να δείτε την Ελένη να γίνεται ένας άνθρωπος όπως όλοι μας; Τι πιστεύετε ότι θα κερδίσετε αν δείτε την Ελένη να έχει κυτταρίτιδα, παχάκια ή χαλάρωση; Τι θα γίνει αν δείτε από κοντά τις ρυτίδες που μπορεί να έχει; Δεν είναι καλύτερα η Ελένη και η κάθε Ελένη να παραμένει ένα σύμβολο αυτού που θα θέλαμε να είμαστε; Δεν λέω να γίνει πλαστική, τέλεια ή σουπερ αδύνατη, oύτε να γίνει ψεύτικη σαν κάτι κούκλες της βιτρίνας, αλλά τα περιοδικά πάντα το όνειρο πουλούσαν κι ας μείνει έτσι. Εσείς δηλαδή ποιες φωτογραφίες του εαυτού σας ανεβάζετε στο facebook και στο Twitter σας; Δεν ρουφιέστε έστω και λίγο;

Υ.Γ. Η Queen B από σήμερα φεύγει για μακρινές διακοπές. Δεν ξέρει πότε θα γυρίσει και μου είπε να σας πω χαιρετίσματα. Εγώ είμαι η μικρή ξαδέρφη της, η Queen C. (βγαίνει από το cool ή από το cali.) Ελπίζω να περάσουμε μαζί ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι!!!

www.queen.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger