E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 14 Ιουνίου 2013

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013


ΚΡΙΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη πειθαρχία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπάθειες στον περίγυρό σου. Δεν είναι ένδειξη συναισθηματικής ωριμότητας το να μην αυτοελέγχεσαι. Άλλωστε, ανήκεις στα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα!

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα θελήσεις να πεις κάποια πράγματα σήμερα στον σύντροφό σου, φίλε Κριέ, που προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό το μυαλό σου και σε στεναχωρούν. Επιχείρησε να το κάνεις, χρησιμοποιώντας διπλωματικές οδούς. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον ακόμη στη ζωή σου, την περίοδο αυτή θα έρθει κάτι πολύ καλό. Κάνε υπομονή, άσε την γοητεία σου ελεύθερη να φλερτάρει απροκάλυπτα και να είσαι σίγουρος πως θα πετύχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θα φορτιστείς αρκετά από θέματα εργασίας αυτήν την Παρασκευή, αν είσαι Κριός. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, γιατί θα κάνεις λάθη που μετά θα πρέπει να διορθώσεις. Θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα τα οποία έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.


ΤΑΥΡΟΣ
Μην δείχνεις σήμερα δογματισμό και αδιαλλαξία, αγαπητέ Ταύρε, γιατί θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου σε πολλά θέματα. Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους, προτού βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι έχουν να σου πουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος. Προσπάθησε να είσαι πιο συζητήσιμος, για να μπορέσεις να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ταύρε, οι ομαδικές συνεργασίες, αλλά και τα καινούργια σχέδια ευνοούνται αυτό το διάστημα με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να κινείται στον φιλικό για το ζώδιό σου Καρκίνο. Φρόντισε να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες, για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον. Οι συνάδελφοί σου υποστηρίζουν τις ιδέες σου και δίνουν χέρι βοηθείας σε αυτά που θέλεις να πετύχεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, αγαπητέ Δίδυμε, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου τη σημερινή ημέρα και ιδιαίτερα η Σελήνη, που από το απόγευμα και μετά θα κινείται στην Παρθένο, και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Απόφυγε τις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στην υπερβολή και ακολούθησε το δρόμο της λογικής.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου σήμερα, φίλε Δίδυμε, και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις, για την πορεία της σχέσης σου. Όσο για σένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, ο Άρης από το ζώδιο σου σε παροτρύνει να κινηθείς δυναμικά, γιατί είσαι σε περίοδο που σε περιμένει καινούργια γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, πολλές θα είναι οι προτάσεις που θα δεχτείς σήμερα στον χώρο της εργασίας σου και καλό θα είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Απόφυγε ωστόσο τα περιττά έξοδα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η δυναμικότητα που έχεις σήμερα είναι μεγάλη, αγαπητέ Καρκίνε, με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορες υποθέσεις που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν, κάνε κάτι ευχάριστο και δημιουργικό. Η διάθεσή σου θα χτυπήσει κόκκινο… με την καλή έννοια!!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις αυτήν την Παρασκευή με τον σύντροφό σου θα είναι μεγάλη, φίλε Καρκίνε. Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί μπορεί να πεις λόγια που θα τον στεναχωρήσουν. Αντίθετα, φρόντισε να περάσεις το βράδυ σου όσο πιο ερωτικά γίνεται. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου σου, να περιμένεις μία ξαφνική συνάντηση με άτομο από το παρελθόν, που θα σε συγκινήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου, αν είσαι Καρκίνος. Μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει, χάρη στη βοήθεια που σου προσφέρει ο πλανήτης της επικοινωνίας και λόγω της υποστήριξης που έχεις από κάποια σημαντικά πρόσωπα στην δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις σου ίσως να μην εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.


ΛΕΩΝ
Μπορείς σήμερα να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Λέων. Με τον Άρη να εξακολουθεί να κινείται στους Διδύμους, ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι! Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, γιατί οι ευκαιρίες που θα σου εμφανιστούν είναι πολλές και σημαντικές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στον σύντροφό σου, φίλε Λέων, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει βασικά πράγματα της σχέσης σας. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, φρόντισε να ξεδιπλώσεις το φλογερό ταμπεραμέντο σου και θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, τα καταφέρνεις όλα πολύ καλά, αν είσαι Λέων. Προσπάθησε να ελέγξεις το άγχος σου, γιατί οι δραστηριότητές σου θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την Παρασκευή μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω σε πράγματα και καταστάσεις, που θεωρούσες σχεδόν αμετάβλητα μέχρι τώρα, αγαπητέ Παρθένε, και θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν να βρίσκεις λύσεις για τους υπολοίπους, αλλά όχι για σένα. Απλώς, είναι λίγο περίεργες οι καταστάσεις, διαφορετικά δεν θα πελάγωνες έτσι εύκολα. Ανασκουμπώσου και όλα θα πάνε καλά. Λίγη ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση χρειάζεται μόνο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται, αφού μέσα στην περίοδο που ακολουθεί, θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θετικές είναι οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα αυτήν την Παρασκευή, φίλε Παρθένε, με την Σελήνη να σε επισκέπτεται από το απόγευμα και μετά και να ομαλοποιεί τις επικοινωνίες σου. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και η αυτοπεποίθησή σου θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση, που μπορεί να σε φέρουν κάποιοι ανταγωνιστές σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.



ΖΥΓΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Προσπάθησε να τους ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να αντιμετωπίζουν. Μην καταπιάνεσαι με πολλά θέματα μαζί. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι αρκετές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Μην ξεχνάς ότι έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, μπορείς σήμερα να τα πας πάρα πολύ καλά, αρκεί να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι. Εσύ που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην κάθεσαι αμέριμνος, χωρίς να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να βελτιώσεις τα ερωτικά σου. Θέλει και την δική σου συμμετοχή η αισθηματική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ζυγέ, σήμερα προσπάθησε πάση θυσία να αποφύγεις τα λάθη στο χώρο της εργασίας σου και, αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες και κάνεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίγεις καινούργια μέτωπα, γιατί πολύ σύντομα θα καταλάβεις ότι είναι εις βάρος σου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, προσπάθησε σήμερα να συγκεντρωθείς και μην σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα που μπορεί να σε καθυστερούν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Μπορεί να αντιμετωπίζεις αρκετά προβλήματα και εμπόδια, να ξέρεις όμως ότι όλα αυτά οδεύουν προς το τέλος τους, γιατί με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο φιλικό για εσένα Καρκίνο, η περίοδος θα είναι πολύ εποικοδομητική και οι καταστάσεις θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, πρέπει να προσέξεις σήμερα τι λες, για να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου. Καλό είναι να αποφύγεις συζητήσεις, που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις, γιατί μπορεί να οδηγήσεις τη σχέση σου στα άκρα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα βρεθείς πολύ σύντομα δεσμευμένος, αρκεί να εξωτερικευτείς περισσότερο και να αφήσεις λίγο όλες αυτές τις ευθύνες, που έχεις στην καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, στα επαγγελματικά σου μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Ίσως να υπάρχουν κάποιες εντάσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σου, αλλά είναι παροδικές. Κάνε σωστό προγραμματισμό όσον αφορά στα οικονομικά σου και απόφυγε τα έξοδα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, να ξέρεις πως όταν βιάζεσαι να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, στο τέλος κάνεις λάθη και τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλεις. Βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα, στα οποία σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν. Μην κάνεις πισωγυρίσματα, που δεν σε βγάζουν πουθενά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Τοξότη, καλό είναι να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου στη ζωή, πρέπει να σκεφτείς μήπως φταις και εσύ σε μερικά πράγματα και δεν θέλεις να δεις τις νέες γνωριμίες που σου χτυπούν την πόρτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, απόφυγε σήμερα συζητήσεις με συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και στην παρούσα κατάσταση δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να την σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και σπατάλες.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλε Αιγόκερε, αν το θέλεις πραγματικά, μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες, που θα προκύψουν αυτήν την Παρασκευή στη ζωή σου και είναι μία καλή ευκαιρία να κάτσεις να σκεφτείς, για να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου. Μπορεί σε μερικά πράγματα να φταις κι εσύ, αλλά ακόμη να μην το έχεις συνειδητοποιήσει. Άλλαξε λοιπόν στάση στα πράγματα και στα γεγονότα και, με περισσότερη διπλωματικότητα, τα αποτελέσματα που θα έχεις θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, ο ερωτισμός και το πάθος θα πρωταγωνιστήσουν αυτήν την ημέρα. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις και εσύ από την πλευρά σου τα συναισθήματά σου. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι, ετοιμάστε την αγκαλιά σας να υποδεχτεί τον άνθρωπο των ονείρων σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Οι πλανήτες σήμερα σε προειδοποιούν να ρίξεις τους τόνους, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές και μην μπεις σε περιττά έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι σε αναμονή και περιμένεις εξελίξεις σε διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Υδροχόε. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και να ξέρεις ότι θα έρθουν και θα είναι όλες υπέρ σου. Σήμερα μπορείς να βάλεις καινούργιους στόχους και τα θεμέλια σε παλιότερα σχέδια, που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Μην απογοητεύεσαι από τη στασιμότητα των ημερών. Πολύ γρήγορα θα φανεί φως στο τούνελ!

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν στη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Εσύ που περνάς τον χρόνο σου παρέα με την μοναξιά, να ξέρεις πως αυτή η κατάσταση τώρα θα αλλάξει, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν, προκειμένου να έρθει στη ζωή σου αυτός ή αυτή που ονειρευόσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Υδροχόε, σχέδια, συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο, κατόπιν ωρίμου σκέψεως και συγκρατημένης συμπεριφοράς. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι αρκετά προετοιμασμένος, για να τις αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.



ΙΧΘYΕΣ
Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, και επίσης μην αφήνεις διάφορες καταστάσεις να σε καταβάλλουν ψυχικά. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και δεν πρέπει να παρεκκλίνεις από αυτούς, γιατί θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Ίσως να νιώσεις απογοήτευση για πολλά θέματα που θέλεις να τελειώνουν, αλλά αυτά παραμένουν σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή, γιατί είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές, με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις. Εσύ που είσαι ακόμη στο ψάξιμο, στα καλά καθούμενα και χωρίς να περιμένεις κάτι ιδιαίτερο, θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία, που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Πολλές θα είναι οι αλλαγές και οι θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα αυτήν την Παρασκευή, φίλε Ιχθύ. Θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Τακτοποίησε άμεσα κάποια θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger