E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ροζ σκάνδαλο "καίει" τον Κάμερον

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013


Βαρύ είναι το κλίμα στο Νο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ τις τελευταίες εβδομάδες. Ενα νέο σεξουαλικό σκάνδαλο που απειλεί να τινάξει την πολιτική ατζέντα στον αέρα κι ένα οικονομικό με πρωταγωνιστές τρεις λόρδους που κατηγορούνται ότι κατέθεταν επερωτήσεις με το αζημίωτο έχουν φέρει τα πάνω κάτω στη βρετανική πρωθυπουργική κατοικία. Αυτό όμως που κυριολεκτικά έχει αφήσει «άναυδο» τον Ντέιβιντ Κάμερον, όπως αποκαλύπτουν στην «Ντέιλι Μέιλ» κυβερνητικές πηγές, είναι η ταυτότητα των δύο ατόμων που εμπλέκονται στο σεξουαλικό σκάνδαλο-δυναμίτη.

«Κανείς μας δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ο Πρωθυπουργός ωστόσο αντιλήφθηκε αμέσως τη σοβαρότητα της υπόθεσης», σχολιάζουν στη βρετανική εφημερίδα στενοί συνεργάτες του Κάμερον. Ακολούθησαν συζητήσεις επί συζητήσεων για τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστούν την κατάσταση όταν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες δουν το φως της δημοσιότητας. Διότι είναι βέβαιο, επιμένουν οι ίδιες πηγές, πως όταν το σκάνδαλο βρει τον δρόμο του προς τα Μέσα, η ήδη βεβαρημένη με σεξουαλικά σκάνδαλα συντηρητική κυβέρνηση θα δεχθεί ένα πολύ σοβαρό πλήγμα∙ κάτι ανάλογο με το σοκ που είχε προκαλέσει η αποκάλυψη της κρυφής σχέσης του πρώην συντηρητικού πρωθυπουργού Τζον Μέιτζορ με τη βουλευτή του Εντουίνα Κάρι. Οπως ο Μέιτζορ, έτσι και ο Κάμερον βλέπει την παραμονή του στην Ντάουνινγκ Στριτ να στιγματίζεται από το ένα σεξουαλικό σκάνδαλο μετά το άλλο.

Μέχρι στιγμής, το μόνο που έχει γίνει γνωστό για την επίμαχη ερωτική σχέση είναι πως εμπλέκονται άτομα μέσης ηλικίας, τα οποία δεν είναι μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, και πως η σχέση δεν υφίσταται πλέον. Κατά τ' άλλα, πρόκειται για το «απόλυτο μπέρδεμα», υπογραμμίζουν οι συνεργάτες του Κάμερον.

Ενα «μπέρδεμα» που έρχεται να προστεθεί στο πολύ πρόσφατο «μπέρδεμα» του αντιπροέδρου της Βουλής των Κοινοτήτων Νάιτζελ Εβανς. Στις αρχές Μαΐου, ο Εβανς συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίασε έναν άνδρα και επιτέθηκε σεξουαλικά σε έναν άλλο την περίοδο 2009-2013. Ενας τρίτος εμφανίστηκε στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα του Λάνκασαϊρ προκειμένου να καταγγείλει ότι και αυτός έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης του Εβανς, ενώ την Παρασκευή οι αστυνομικές Αρχές επρόκειτο να καλέσουν έναν τέταρτο άνδρα, ο οποίος παρενοχλήθηκε μέσα στο εντευκτήριο της Βουλής των Κοινοτήτων. Το 2010, οκτώ χρόνια μετά την εκλογή του, κουρασμένος να ζει μέσα στο ψέμα, ο Εβανς παραδέχθηκε δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger