E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ισραηλινές στρατιώτισσες τιμωρήθηκαν έπειτα από γυμνές φωτογραφίες

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013


Τέσσερις στρατιώτισσες από το Ισραήλ δέχθηκαν βαριά τιμωρία, έπειτα από φωτογραφίες που εντοπίστηκαν και τις δείχνουν γυμνές, να ποζάρουν προκλητικά στον φωτογραφικό φακό, φορώντας τα χακί. Όπως ανακοίνωσε ο Ισραηλινός στρατός, οι τέσσερις τιμωρήθηκαν για «άσεμνη συμπεριφορά».
Οι φωτογραφίες, που ανέβηκαν στο Ισραηλινό ειδησεογραφικό ιστότοπο Walla, δείχνουν τις τέσσερις κοπέλες να κοιτούν προκλητικά την κάμερα, έχοντας τραβηγμένη τα παντελόνια κάτω και δείχνοντας τα εσώρουχά τους. Μία εκ των τεσσάρων δεν φοράει τίποτα άλλο εκτός από τα εσώρουχά της.
Σε δεύτερη φωτογραφία, πέντε γυναίκες ποζάρουν εντελώς γυμνές, φορώντας μόνο ορισμένα στρατιωτικά αξεσουάρ για να καλύπτουν τα σώματά τους, με το Walla να καλύπτει τα πρόσωπά τους, λέγοτνας πως πρόκειται για νεοσύλλεκτες, που βρίσκονται σε βάση στο νότιο Ισραήλ.
Τα περιστατικά αυτά είναι μόλις δύο από τα πολλά που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό, και αφορούν νεαρές κοπέλες του Ισραηλινού στρατού. Σε ανακοίνωσή του, ο στρατός ανέφερε πως θα χειριστεί το ζήτημα όπως πρέπει, και πωφς όποια κοπέλα υποπέσει στην αντίληψή του θα τιμωρείται αναλόγως.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger