E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Θραύση κάνει το συγκινητικό λογότυπο της Google!

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013


Ένα πραγματικά ξεχωριστό λογότυπο για τη Google, δημιούργησε η μαθήτρια Sabrina Brady με αφορμή τον ετήσιο διαγωνισμό Doodle 4 Google...
Ο διαγωνισμός ζητά από μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού να υποβάλουν τα σχέδιά τους πάνω σε στο θέμα: "Η καλύτερη μέρα της ζωής μου". Έτσι και η Brady απεικόνισε τη στιγμή που συνάντησε τον πατέρα της έπειτα από 18 μήνες απουσίας του στο Ιράκ, όταν εκείνη ήταν δέκα χρονών.
"Ο δημιουργικός τρόπος με τον οποίο χρησιμοποίησε τα γράμματα της Google για να περιγράψει αυτή τη συγκινητική στιγμή μίλησε στην καρδιά των ψηφοφόρων, αλλά και σε όλη τη Google" δήλωσε την Τετάρτη ο Ryan Germick, εργαζόμενος της Google.
Οι φιναλίστ επιλέχθηκαν από τους υπαλλήλους της Google και ένα πάνελ δικαστών επισκεπτών, και ο τελικός νικητής επιλέχθηκε από το κοινό των ΗΠΑ μέσω της online ψηφοφορίας.
Το doodle της Brady είναι ίσως η πιο συγκινητική ενσάρκωση εταιρικού λογότυπου που είχε ποτέ μια πολυεθνική, και η μαθήτρια βραβεύτηκε με μια υποτροφία για το κολέγιο ύψους 30.000 δολαρίων. Η Google προσέφερε επίσης στο σχολείο της επιχορήγηση 50.000 δολαρίων και τέσσερις ακόμα φιναλίστ θα λάβουν υποτροφίες σε κολέγια αξίας $ 5.000.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger