E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η αρραβωνιαστικιά του γκέι μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ «πέφτει από τα σύννεφα»!

Τρίτη 30 Απριλίου 2013



Η γυναίκα που ήταν αρραβωνιασμένη με τον σταρ του NBA, Τζέισον Κόλινς, δεν είχε ιδέα ότι ο σύντροφός της (κατά τη διάρκεια της σχέσης τους) ήταν γκέι.
Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το ΤΜΖ, το έμαθε την προηγούμενη εβδομάδα με την ίδια να αποκαλύπτει ότι «έπεσε από τα σύννεφα».
Η Κάρολιν Μουζ, η οποία αγωνίσθηκε για μερικές σεζόν στο γυναικείο πρωτάθλημα μπάσκετ των ΗΠΑ (WNBA) και ήταν για επτά χρόνια αρραβωνιασμένη με τον Κόλινς (χώρισαν το 2009), αποκάλυψε ότι μόλις πληροφορήθηκε την είδηση ότι ο πρώην αγαπημένος της είναι γκέι συγκλονίστηκε. Η Κάρολιν μίλησε στο ΤΜΖ, αναφέροντας ότι ποτέ δεν υποπτευόταν ότι ο Τζέισον ήταν ομοφυλόφιλος, γι’αυτό και το σοκ ήταν μεγάλο.
Μόλις λίγες μέρες πριν και μάλιστα το Σαββατοκύριακο, ο εν ενεργεία μπασκετμπολίστας των Γουίζαρντς και πρώην των Μπόστον Σέλτικς είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό Sports Illustrated αποκαλύπτοντας ότι είναι γκέι.
Η πρώην του δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πραγματικά ο Τζέισον όταν χωρίσαμε είχε παρουσιάσει ένα εκατομμύριο άσχετους λόγους εκτός από αυτόν. Και πραγματικά δεν κατάλαβα ποτέ τι είχε πάει στραβά στη σχέση μας».
Και πρόσθεσε, «Νοιάζομαι πολύ για τον Τζέισον… παρά πολύ και θέλω μόνο το καλύτερο για αυτόν. Θέλω, επίσης να είναι ευτυχισμένος για μια ζωή και να παραμείνει τόσο ειλικρινής και αληθινός στη ζωή του, όσο είναι και στα συναισθηματικά του».

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger