E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μαζί μου απάτησε ο Ρονάλντο την Iρίνα Σάικ – Τι λέει η Βραζιλιάνα που τον κόλασε (φώτο & βίντεο)

Τρίτη 30 Απριλίου 2013



Ένα καινούριο σκάνδαλο απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τον διάσημο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή της Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ρονάλντο έχει συνηθίζει πλέον να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, καθώς βγαίνουν συχνά πικάντικες λεπτομέρειες για την πολυποίκιλη ερωτική του ζωή.
Το νέο πρόσωπο το οποίο πονοκεφαλιάζει τον 28ρονο ποδοσφαιριστή είναι η Αντρέσα Ουραχ, η οποία υποστηρίζει ότι κοιμήθηκε μαζί του 48 ώρες πριν το παιχνίδι της Ρεάλ με τη Ντόρτμουντ, όπου η «βασίλισσα» γνώρισε τη συντριβή με 4-1.
Η 27χρονη Βραζιλιάνα έρχεται να ανάψει φωτιές στην προσωπική ζωή του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο ίδιος έχει σχέση με την Ιρίνα Σαγιακ και καλείται πλέον να βγάλει… το φίδι από την τρύπα.
Όπως η Βραζιλιάνα καλλονή υποστήριξε στη Sun, «Πάντοτε θεωρούσα τον Κριστιάνο ως έναν από τους πιο ωραίους άντρες στον κόσμο, έτσι δεν το πίστευα όταν ήρθε σε επαφή μαζί μου. Πρώτη φορά μιλήσαμε μέσω ίντερνετ». Η καλλονή δεν παρέμεινε μόνο εκεί και περιέγραψε πιο πικάντικες λεπτομέρειες: «Το σώμα του μοιάζει με Έλληνα θεό. Ήμασταν για ώρες μαζί και με αποκαλούσε μικρό του άλογο».

Ο Ρονάλντο στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση: «Πληροφορήθηκα ότι η Sun δημοσιεύει άρθρο για μία Αντρέσα και για εμένα. Αναρωτιέμαι γιατί αυτό γίνεται μία ημέρα πριν παίξω ένα καθοριστικό παιχνίδι για την ομάδα μου». Τέλος δήλωσε: «Θέλω να πω ότι βρισκόμουν εκείνη τη μέρα με τον Μάνου Σαινζ, δημοσιογράφο και παραχωρούσα συνέντευξη. Ο ίδιος μπορεί να το επιβεβαιώσει. Οτιδήποτε άλλο είναι παραμύθι».



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger