E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Αθηναίος… με τα μαγικά χέρια και τα «τρίγωνα»!

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013


ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ


Κάνει θραύση το... ερωτικό μασάζ του Αθηναίου ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του «Κόσμου», έχει εγκατασταθεί στην Πάτρα εδώ και τέσσερις ολόκληρους μήνες ζώντας αποκλειστικά και μόνο από τα χρήματα που βγάζει από τα ραντεβού που κλείνει με... κυρίες της πόλης! Οι οποίες λέγεται ότι βρίσκονται σε... αναμονή πολλών ημερών για ένα μασάζ στο σπίτι τους και μάλιστα, παρουσία του... συζύγου τους! Ουσιαστικά πρόκειται για έναν συνδυασμό επαγγελματικού χαλαρωτικού μασάζ και ερωτικών υπηρεσιών που προσφέρονται από τον νεαρό Αθηναίο.
Ο οποίος μέσω του facebook, αρχικά, και στη συνέχεια από στόμα σε στόμα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει «όνομα» στην Πατραϊκή κοινωνία και να μην έχει ελεύθερο χρόνο ούτε για δείγμα! Ο ίδιος παρουσιάζει μια σειρά πιστοποιητικών που αποδεικνύουν την πλούσια εμπειρία του σε πασίγνωστα ινστιτούτα ομορφιάς της Αθήνας και του εξωτερικού. Έτσι πείθει τις ενδιαφερόμενες για τις ικανότητές του στο μασάζ, αφενός. Από την άλλη όμως, υπάρχει το άκρως αισθησιακό κομμάτι που καταλήγει ακόμα και σε ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στον Αθηναίο μασέρ, την γυναίκα και τον σύζυγό της! Και πώς γίνεται αυτό; Ο μασέρ επισκέπτεται την πελάτισσα στον δικό της χώρο και ενώ παρίσταται ο σύζυγος.
Η διαδικασία το χαλαρωτικού μασάζ ξεκινά και αυτό εξελίσσεται σε μασάζ κανονικά ερωτικό και καταλήγει σε... ικανοποίηση των ερωτικών επιθυμιών της γυναίκας από τον μασέρ - ζιγκολό! Όσο για τον σύζυγο, εκείνος παραμένει σε ρόλο απλού θεατή, εκτός κι αν η γυναίκα επιθυμήσει και τη δική του συμμετοχή στο «παιγνίδι»...


Και... «καθώς πρέπει» κυρίες!
Μπορεί όλο το σκηνικό να μοιάζει εξωπραγματικό ή πέρα από τα τοπικά δεδομένα, όμως η πραγματικότητα είναι πως τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια από την Πάτρα είναι... πολλά! Κι αυτό αποδεικνύεται από την πολλή δουλειά που έχει ο συγκεκριμένος μασέρ ο οποίος δίνει αγώνα για να πραγματοποιήσει από δύο έως και τρεις επισκέψεις την ημέρα. Και κάποιες από τις πελάτισσες, όπως μαθαίνουμε, είναι και «επώνυμες» κυρίες της πόλης οι οποίες δεν κινούν την παραμικρή υποψία για τα... παραμέσα ενδιαφέροντά τους. Και εκτός αυτού, ραντεβού κλείνουν ζευγάρια όχι μόνο από την Πάτρα, αλλά και άλλες περιοχές της Αχαΐας, από τα Καλάβρυτα, αλλά ακόμα και από τον νομό Ηλείας.

http://www.dete.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger