E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απίστευτο! Πήραν δάνεια στην Κύπρο για να χτίσουν παλάτι

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013


Σάλο στην Κύπρο συνεχίζουν να προκαλούν οι αποκαλύψεις για σκανδαλώδεις ρυθμίσεις και διαγραφή δανείων σε πολιτικούς και συγγενικά τους πρόσωπα. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Σημερινή», πάρθηκε δάνειο ακόμη και για παλάτι, ενώ ευνοϊκής μεταχείρισης έτυχαν και άλλα άτομα. Πιο συγκεκριμένα, εταιρεία είχε φτάσει στο σημείο να αγοράσει μέχρι και παλάτι εκτός Κύπρου, με δάνεια από τις δύο μεγάλες τράπεζες. Η αγορά όμως δεν πήγε καλά και η τράπεζα βρέθηκε εκτεθειμένη για πολλά εκατομμύρια. Αρκετά από αυτά τα χρήματα εισπράχθηκαν από άλλη εταιρεία η οποία είχε αναλάβει την ολοκλήρωση του παλατιού, ενώ τα υπόλοιπα διαγράφηκαν.
Η οργή των πολιτών στην Μεγαλόνησο ξεχειλίζει. «Οι υπαίτιοι θα πρέπει να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη» δήλωσε ο Πρόεδρος της βουλής Γ. Ομήρου και ζήτησε να δοθεί στην δημοσιότητα ο κατάλογος με τα ονόματα εκείνων που φυγάδευσαν χρήματα τις ημέρες της κρίσης.
Η «λίστα των διαγραφών» βρίσκεται πλέον στα χέρια του εισαγγελέα ενώ η υπόθεση θα διερευνηθεί και πολιτικά.
ΔΕΙΤΕ το χρονικό της καταστροφής στην Κύπρο όπως το παρουσίασε το ΡΙΚ 
Ο γενικός εισαγγελέας της Κύπρου, Πέτρος Κληρίδης υποστήριξε πως «έτσι όπως είναι τα πράγματα εδώ στην Κύπρο, και να θέλει κάποιος να συγκαλύψει τον άλλον δεν έχει τη δύναμη». Αναφερόμενος στη σχετική λίστα, υποστήριξε πως αναφέρονται πολλά ονόματα αλλά θα πρέπει να διερευνηθεί το τι έχει συμβεί με τον καθένα ξεχωριστά. Ενώ, ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να κληθούν και εμπλεκόμενοι από την Ελλάδα για την υπόθεση οφειλετών που διαγράφηκαν τα χρέη τους από τη Λαϊκή Τράπεζα και την Τράπεζα Κύπρου.
real.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger