E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γιάννης Λάτσιος: Έδωσε ΤΕΛΟΣ στην ΣΧΕΣΗ του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013



Ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 δε δίστασε να απαντήσει για τις φήμες που τον θέλουν μαζί με την Ντορέττα.

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες σχετικά με τη γνωστή ηθοποιό, ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 είπε: «Για τέτοια θέματα δεν θα σχολιάσω ποτέ», ενώ πρόσθεσε: «Με όλους τους συνεργάτες έχουμε επαφές, συζητάμε πράγματα. Συγκεκριμένα για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, δεν έχω να σας πω κάτι».

Όσο για τις φήμες που θέλουν τη Μαρία Μπεκατώρου να είναι η κεντρική παρουσιάστρια του νέου σόου του ΑΝΤ1, ο ίδιος σχολίασε: «Δεν έχω να σας ανακοινώσω κάτι αυτή τη στιγμή. Όταν θα υπάρχει κάτι, θα σας ανακοινωθεί. Δεν ετοιμάζουμε μόνο αυτό το σόου, το "Your Face Sounds Familiar To Me", αλλά και τους "Ήρωες Ανάμεσα Μας" με τον Σάκη Ρουβά», ενώ για τη φημολογούμενη πρόταση στον Αλέξανδρο Ρήγα να συμμετάσχει στο νέο κυριακάτικο σόου, ο Γιάννη Λάτσιος επεσήμανε: «Πρόταση τού έχουμε κάνει. Θα σας ανακοινωθούν όλα τα ονόματα μαζί».

Σχετικά με τη νέα τηλεοπτική παραγωγή με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά: «Εγώ νομίζω ότι ο Σάκης έχει πολλές δυνατότητες. Δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης πλέον, είμαστε συνεργάτες πολλά χρόνια. Εμείς που το ξέρουμε, όχι απλά τον εμπιστευόμαστε, πιστεύουμε ότι θα το κάνει πολύ καλά».

Τέλος, ο Γιάννης Λάτσιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ντοκιμαντέρ από το ταξίδι του Αντώνη Κανάκη στη Σιέρα Λεόνε: «Το βρήκα εξαιρετικό. Πιστεύω ότι η απήχηση του κοινού ήταν κάτι πρωτόγνωρο ακόμα και για μας – και δεν μιλαω μόνο για νούμερα τηλεθέασης. Ήταν εξαιρετικά θετικές οι αντιδράσεις», ενώ για τον σχολιασμό που δέχτηκε η συγκεκριμένη εκπομπή τόνισε: «Η γνώμη μου είναι ότι ήταν μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Την κατηγορία ως "προσωποκεντρικό" δεν την εκλαμβάνω έτσι. Δεν παρουσιάστηκε ένα ντοκιμαντέρ καταγραφής. Είναι ένα προσωπικό ταξίδι και οι προσωπικές του εντυπώσεις».

http://www.soknews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger