E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ούτε 1, ούτε 2. Γέννησε εξάδυμα και όλα τους υγιή. ΦΩΤΟ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013



Ο Μπέντζαμιν, ο Λέβι, ο Άντριου, η Άλισον, η Καρολίνα και η Λια, είναι τα 6 παιδιά που κυοφορούσε και έφερε στον κόσμο με υγεία, η μητέρα τους Λώρεν, από το Τέξας στις ΗΠΑ. Τα μωράκια βγήκαν με καισαρική, με διαφορά 4 λεπτών το ένα από το άλλο. Το τελευταίο που βγήκε στον κόσμο, η Λία, παρουσίασε μεγάλα προβλήματα στο πεπτικό της σύστημα και αναγκάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι και 8 μήνες. Δείτε τι συνέβη όταν πήγε σπίτι... 
Στο νοσοκομείο Παίδων του Τέξας (Texas Children’s Hospital)παρέμεινε από τη γέννηση της τον Μάιο του προηγούμενου έτους και υποβλήθηκε σε 4 λεπτές επεμβάσεις προκειμένου να διορθωθεί η βλάβη στο πεπτικό. Όλο αυτό το διάστημα και μέχρι να γίνει εντελώς καλά και να πάει σπίτι να συναντήσει τα υπόλοιπα 5 αδερφάκια της νοσηλευόταν σε ειδική μονάδα στο νοσοκομείο και τρεφόταν με ειδικό σωλήνα.
Όταν έγινε καλά, οι γιατροί και το προσωπικό του νοσοκομείου διοργάνωσαν αποχαιρετιστήριο πάρτι, όπου έγινε το “έλα να δεις”. Η Λώρεν με τον σύζυγο της Ντέιβιντ Πέρκινς προσπαθούσαν για χρόνια να τεκνοποιήσουν. Δεν τα κατάφερναν, ώσπου κάποια στιγμή με τη βοήθεια της τεχνητής γονιμοποιήσης, η τύχη τους χαμογέλασε.
Οι γιατροί μας έδιναν κάποιες πιθανότητες να αποκτήσουμε παιδί” θα πει ο Ντέιβιντ και θα συνεχίσει: “Αν η θεραπεία που ακολουθήσαμε λειτουργούσε τότε μας είπαν ότι είχαμε 25% πιθανότητες να κάνουμε δίδυμα. Όσο για τα εξάδυμα που τελικά αποκτήσαμε η πιθανότητες ήταν μια στις εκατό. Μετά από δύο εβδομάδες ανακαλύψαμε ότι η Lauren ήταν όντως έγκυος, αλλά επειδή τα επίπεδα των ορμονών της ήταν πολύ υψηλά ο γιατρός μας συνέστησε να κάνουμε υπέρηχο. Εκεί συνέβη κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ο γιατρός ξεροκατάπιε και ενώ πίστευα ότι κάτι πάλι πήγε στραβά γυρνάει και μας λέει ότι η Λώρεν είχε μέσα της όχι ένα ούτε δύο, αλλά 6 έμβρυα.”
Η οικογένεια Πέρκινς ζει ευτυχισμένη πλέον και ολόκληρη μέσα στο σπίτι της. Η κατάσταση που επικρατεί με 6 μωρά να κλαίνε και να θέλει το κάθε ένα τη φροντίδα του είναι για γέλια. Η Λώρεν όμως δεν το βάζει κάτω και τα περιποιείται όλα (με τη βοήθεια της μητέρας και της πεθεράς της). Μάλιστα για να τα ξεχωρίζει τους έχει αγοράσει μπλουζάκια με νούμερα. Το 1, το 2, το 3 το 4 το 5 και το 6.
Δείτε τις φωτό.






http://iatropedia.com

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger