E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βόμβα Καπερνάρου: Συγγενείς του Άδωνι και του Βαρβιτσιώτη στη λίστα Λαγκάρντ

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013



Βόμβα μεγατόνων εξερράγη στην προανακριτική της Βουλής που ερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου αναφορικά με τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ.
Οπως έγινε γνωστό, μεταξύ των Ελλήνων καταθετών στην ελβετική τράπεζα HSBC που περιλαμβάνονται στον κατάλογο, τον οποίο διέθεσε στην ελληνική κυβέρνηση το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών, υπάρχουν και συγγενείς δύο εν ενεργεία βουλευτών της ΝΔ οι οποίοι, μάλιστα, είναι και μέλη της προανακριτικής επιτροπής!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το newsbomb.gr, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Βασίλης Καπερνάρος αποκάλυψε στην Επιτροπή ότι λογαριασμοί συγγενικών προσώπων τόσο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη όσο και του Άδωνι Γεωργιάδη περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ.
Υπενθυμίζεται πως και οι δύο βουλευτές της ΝΔ είναι μέλη της προανακριτικής, ενώ ο κ. Βαρβιτσιώτης είναι και αντιπρόεδρός της.
Μετά την αποκάλυψη του κ. Καπερνάρου, ο κ. Βαρβιτσιώτης παραδέχθηκε ότι μεταξύ των ονομάτων της λίστας είναι και αυτό του θείου του. Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργιάδης ευχαρίστησε τον κ. Καπερνάρο, γιατί -όπως ο ίδιος ο βουλευτής της Ν.Δ. υποστήριξε- δεν γνώριζε ότι στη λίστα περιλαμβάνεται και λογαριασμός στενού συγγενικού του προσώπου. Μετά από την απάντηση αυτή, ο κ. Καπερνάρος ενημέρωσε τον κ. Γεωργιάδη ότι πρόκειται για τραπεζικό λογαριασμό της συζύγου του, Ευγενίας Μανωλίδου, στην Ελβετία!
Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Twitter διαψεύδει το δημοσίευμα και κάνει λόγο για αθλιότητες ενώ τονίζει πως η σύζυγός του δεν έχει ούτε ένα ευρώ στην Ελβετία.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger