E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 20 Φεβρουαρίου 2013

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013



Κριός
21/3-20/4

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Κριέ, θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία αφού θα καταφέρεις να λύσεις κάποιες καταστάσεις που στον παρελθόν παρέμεναν στάσιμες και σου δημιουργούσαν πρόβλημα. Σήμερα, ότι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί γιατί θα οδηγηθείς σε αντίθετα αποτελέσματα. Επίσης είναι πιθανό να δεχτείς κάποιες ειδήσεις που θα σε ανακουφίσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ, η σχέση σου θα πάει πολύ καλά και μπορείς να κάνεις όνειρα και νέα σχέδια με το σύντροφό σου για το κοινό σας μέλλον. Ακόμα κι αν είσαι μόνος, τώρα μπορείς να ξεκινήσεις μία πολύ όμορφη σχέση στη ζωή σου, αρκεί να μην τα δώσεις όλα από την πρώτη στιγμή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου σήμερα μπορείς να διευθετήσεις αρκετές εκκρεμότητες που έχεις και σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, αλλά πρέπει να είσαι συγκρατημένος για να τις σταθεροποιήσεις.





Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και προσπάθησε να βάλεις έναν προγραμματισμό στα σχέδιά σου, αγαπητέ Ταύρε. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα είναι έντονες και ακόμα και κάποια πρόσωπα που διαφωνούσαν μαζί σου, τελικά θα συμφωνήσουν με τις ιδέες σου. Γενικά, δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, γιατί σε μερικά πράγματα σε έχει παρασύρει η ευαισθησία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ταύρε, η σχέση σου θα πάει καλύτερα, αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε κουβέντες που θα κάνεις με το σύντροφό σου και αφήσεις στην άκρη το πείσμα και τον εγωισμό σου. Πέρνα χαλαρά και ρομαντικά μαζί του, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου. Αν δεν έχεις σύντροφό, πολύ πιθανό να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, που θα σου φέρει πολύ χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, η δυναμικότητα που έχεις στη δουλειά σου θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά, να την σκεφτείς πολύ καλά, καθώς δεν είναι κατάλληλη περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή μέρα ίσως προκαλέσει ένταση και εκνευρισμό, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου, αγαπητέ Δίδυμε. Στις σχέσεις σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, μπορεί να προκύψουν ρήξεις και μάλιστα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες και ό,τι κάνεις, φρόντισε να είναι μετρημένο. Προτίμησε χαλαρές συζητήσεις με άτομα που σε ευχαριστούν ψυχικά και σε κάνουν να αισιοδοξείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Δίδυμε, η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να χαλαρώσεις δίπλα του από μία κουραστική ημέρα. Αν είσαι μόνος, μπορεί να λάβεις μία είδηση από κάποιο άτομο του παρελθόντος, που θα σου φτιάξει το κέφι. Μην χάνεις καμία ευκαιρία, που θα σου φέρει μια νέα πνοή στην προσωπική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου δεν έχεις προβλήματα και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια, που ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να σκεφτείς πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα από το παρελθόν, που σε αγχώνουν ακόμα.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή Τετάρτη θα είναι ημέρα εσωτερικής αναζήτησης για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, και ίσως βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου. Είναι πιθανό να υπάρξει αρκετή ένταση έως ότου να βρεθεί κάποια λύση. Προσοχή, γιατί η μέρα είναι πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές σε όσα σου λένε. Πάντως θα πρέπει να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να επιχειρείς πάντα να τις κρατάς υπό έλεγχο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Καρκίνος , η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνει πολύ ερωτισμό και δυναμικότητα, που αν τα διοχετεύσεις μέσα στη σχέση σου, θα περάσεις μια πολύ ωραία βραδιά. Αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος, θα έχεις σήμερα πολλές ευκαιρίες για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου φίλε Καρκίνε, χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.





Λέων
23/7-23/8

Σήμερα η επικοινωνία σου είναι ανεβασμένη, φίλε Λέων, και απολαμβάνεις τον θαυμασμό των γύρω σου. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου είναι πολύ ανεβασμένη και καλό θα είναι να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα ανακαλύψεις ότι υπάρχουν πρόσωπα που αγαπάς και μπορούν σε βοηθήσουν. Αν έχεις κάποια προβλήματα, είναι καιρός να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, στη σχέση σου μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Άφησε το άγχος που σε έχει καταβάλει και φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, πολύ πιθανό ένα ενδιαφέρον πρόσωπο να εμφανιστεί στο δρόμο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Λέων, στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι προβληματικά, αλλά μπαίνεις σε μια περίοδο που κάποιες καταστάσεις θα σε οδηγήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου και να νιώσεις καλύτερα.





Παρθένος
24/8-22/9

Φίλε Παρθένε, μπορεί σήμερα να βάλεις στο μυαλό σου σχέδια για το μέλλον και θα έχεις όλες τις πιθανότητες να πετύχεις. Προσοχή, να μην αμελήσεις κάποιες καταστάσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις κάποια προβλήματα, που μπορεί να σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, άνοιξε τον κύκλο των γνωριμιών σου, αφού κάπου εκεί έξω κάτι καλό θα προκύψει στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Παρθένος, οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται πολύ και πρέπει να εργαστείς λίγο παραπάνω, για να φτιάξεις το κατάλληλο πρόγραμμα και να τα προωθήσεις. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, θα έχεις αρκετή συμπαράσταση από κάποιους ανθρώπους, φίλε Ζυγέ, που έχεις γνωρίσει το τελευταίο διάστημα και μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι. Βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τις υποθέσεις σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου και να εκτιμήσεις όσα έχουν να σου προσφέρουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ζυγέ, καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με το σύντροφό σου και να του δείξεις τις πραγματικές σου προθέσεις για το πως βλέπεις τη σχέση σας. Έτσι, όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν είσαι μόνος, ήρθε ο καιρός να κάνεις κάτι δραστικό για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος σε ό,τι αφορά στα μελλοντικά θέματα, γιατί θα έχεις κάθε δυνατότητα να τα προωθήσεις. Στα οικονομικά σου, έχεις ακόμα αρκετές ανασφάλειες, καθώς αυτή είναι μια περίοδος που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές και μην βγαίνεις από το πρόγραμμά σου.





Σκορπιός
23/10-22/11

Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα βρίσκεσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, που σε εμποδίζει να βάλεις σε μια τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της μέρας και θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα απέναντι σε καταστάσεις που θα προκύψουν, γιατί γενικά τα συναισθήματα που σε διακατέχουν είναι αντιφατικά και σε οδηγούν σε αντιφατικές ενέργειες. Πάντως, είναι μια καλή μέρα για να βρεθείς με δικά σου άτομα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Σκορπιέ, μπορείς σήμερα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό στη σχέση σου. Απόφυγε όμως τις υπερβολές, γιατί μπορεί να σε φέρουν σε σύγκρουση με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι διανύεις μια ευνοϊκή περίοδο, που μπορεί να σε οδηγήσει σε μια νέα σχέση. Κάνε κι εσύ μια κίνηση, που θα σε φέρει πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Σκορπιέ, στη δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά και οι ιδέες σου θα τραβήξουν την προσοχή των συνεργατών σου, αφού δεν θα διστάσεις να μιλήσεις για πρωτοποριακά σχέδια. Όλα όσα σκέφτεσαι, μπορείς να τα δρομολογήσεις, αλλά καλύτερα να το κάνεις χωρίς κανένα οικονομικό ρίσκο, που θα μπορούσε να σε βγάλει από τον οικονομικό σου προγραμματισμό.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, φίλε Τοξότη, θα νιώσεις πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να είσαι καχύποπτος, νομίζοντας πως όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα. Προσπάθησε να κρατήσεις ανοιχτό το μυαλό σου σε νέες ιδέες και απόψεις, ώστε να ανταπεξέλθεις σε μια καινούργια πραγματικότητα, που σύντομα θα αντιμετωπίσεις. Πάντως, σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται και η καθημερινότητά σου θα αρχίσει να γίνεται πολύ καλύτερη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Τοξότη, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα, έχοντας ο ένας τον άλλον για στήριγμα. Ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τους και πρέπει να αξιοποιήσεις τις ευνοϊκές συνθήκες, για να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα σου τα αισθήματα. Αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος, εκμεταλλεύσου τη γοητεία και τον ερωτισμό σου, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, γιατί μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές και τα περιττά έξοδα.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Καλό είναι σήμερα να μη διστάζεις να προχωρήσεις μπροστά, ό,τι κι αν συμβεί, αγαπητέ Αιγόκερε. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, για να προχωρήσεις και να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε σε κρατάει πίσω.

Αισθηματικές προβλέψεις
Την αισθηματική σου ζωή, φίλε Αιγόκερε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου μέσα σε ένα κλίμα ειλικρίνειας και αγάπης. Μίλησε του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις ότι θα σε βοηθήσει και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι μόνος, η Σελήνη σήμερα από τον Καρκίνο σε βοηθάει να κάνεις μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου και θα έχεις ιδέες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού, οπότε απόφυγε με κάθε τρόπο τις αγορές και τα περιττά έξοδα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά, φίλε Υδροχόε. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Καλύτερα να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, προσπαθώντας να λύσεις μόνος σου τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και θα έχεις τη διάθεση να εκδηλώσεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Υδροχόε, είναι μια μέρα για συζητήσεις και σχέδια για το μέλλον. Θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποια προβλήματα που αφορούν στο παρελθόν σου και να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Αρκετές αλλαγές θα συμβούν στη ζωή σου, αγαπητέ Ιχθύ, και ίσως να δημιουργηθούν απρόβλεπτες συνθήκες. Πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά και να μην κάνεις καμία υπερβολή, γιατί οποιαδήποτε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει ιδιαίτερα. Μην αφήσεις οικογενειακά θέματα να διαιωνίζονται χωρίς λύση. Προσπάθησε να δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να μη χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί το κλίμα είναι ήδη πολύ τεταμένο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή, φίλε Ιχθύ, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να μην ξεσπάς την ένταση της καθημερινότητας στο σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, η Σελήνη από τον Καρκίνο μπορεί να σε ευνοήσει ιδιαίτερα και να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και μάλιστα θα δεις ότι θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Πάντως, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου, αρκεί να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που υπάρχουν.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger