E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κρήτη: Δεν είναι φωτομοντάζ - Ο γαμπρός μπουγέλωσε τη νύφη μετά τον γάμο!

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Η φωτογραφία που βλέπετε τραβήχτηκε σε πεζόδρομο λίγο μετά το γάμο του ζευγαριού - Άφωνοι οι αυτόπτες μάρτυρες...

Ούτε οι περαστικοί από τη Δαιδάλου, τον κεντρικότερο πεζόδρομο του Ηρακλείου, πίστευαν αυτό που αντίκριζαν. Ένας νεαρός, φορώντας γαμπριάτικο κουστούμι, "έλουζε" αδειάζοντας έναν κουβά νερό μια νύφη!

Η τελευταία σιδέρωνε πάνω στον πεζόδρομο φορώντας το νυφικό της. Άκρως σουρεαλιστικό και απόλυτα πρωτότυπο (όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία) το σενάριο της γαμήλιας φωτογράφισης ενός ζευγαριού από το Ηράκλειο.

Η φαντασία (και η ικανότητα) του φωτογράφου Δημήτρη Μανιώρου και θέληση των νεόνυμφων να κάνουν κάτι εντελώς διαφορετικό, οδήγησε στο αποτέλεσμα της φωτογραφίας, το όποιο δεν έχει ψήγμα φωτομοντάζ καθώς όλα έγιναν όπως τα βλέπετε.

Όντως η...τολμηρή νύφη έστησε την σιδερώστρα στο κεντρικότερο σημείου του Ηρακλείου και περίμενε καρτερικά ο καλός της να την κάνει...λούτσα με έναν κουβά νερό! Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο Βαγγέλης και η Κατερίνα (οι πρωταγωνιστές της φωτογράφισης) παντρεύτηκαν στις 31 Αυγούστου, όλο αυτό το σκηνικό στήθηκε στο πλαίσιο της γαμήλιας φωτογράφισης τους. Να ζήσουν λοιπόν!

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger