E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γιώργος Ρουπακιάς: «Η γυναίκα μου με έβαλε 10 χρόνια ακόμη μέσα»

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013


-Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα αποδίδει ευθύνες στη γυναίκα του λέγοντας πως τα έκανε «μαντάρα» -Αποκαλυπτικούς διαλόγους με την αδερφή του μέσα από τα κρατητήρια κατέγραψαν οι κοριοί της ΕΥΠ

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία φέρνουν στο φως της δημοσιότητας οι διάλογοι που κατέγραψαν οι κοριοί της ΕΥΠ. 


Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα ειπώθηκαν τηλεφωνικώς μέσα από τα κρατητήρια μεταξύ του Γιώργου Ρουπακιά, που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα και της αδερφής του. 


«Η γυναίκα μου με τις μ@@@ που πήγε και κατέθεσε με έβαλε δέκα χρόνια μέσα ακόμη» λέει στην αδερφή του, ενώ παράλληλα, υποστηρίζει πως η σύζυγός του τα «έκανε μαντάρα».


«Γιώργο είναι βαρύ το αδίκημα που έχεις κάνει, το χεις πάρει χαμπάρι» απαντάει η αδερφή του.


Δείτε χαρακτηριστικά τον διάλογο (Α: η αδερφή του Ρουπακιά και Β: ο ίδιος ο Ρουπακιάς):


Α: Η μικρή έχει μόνο γλώσσα γιατί κάθε φορά βγάζει μεγάλη γλώσσα


Β: Της το πα και μου λέει θα ζητήσει συγνώμη, της το πα και η άλλη να πούμε, σου τα πε, η άλλη, να πούμε άλλη χαζή, μου τα έκανε μαντάρα, με έβαλε δέκα χρόνια μέσα ακόμη να πούμε, με τις μ@@@ της.


Α: Ποια βρε


Β: Η γυναίκα μου, με τις μ@@@ που πήγε κατέθεσε


Α: Γιώργο είναι βαρύ το αδίκημα που έχεις κάνει, το χεις πάρει χαμπάρι


Β: Ρε κατάλαβες τι σου πα, δεν είναι αυτό. Της είπα να πάει στο σπίτι και να δώσει στους αστυνομικούς για να μην τα κάνουν κ@@@ το σπίτι όλα τα πράγματα και αυτή έπιασε και τα έδωσε αλλού, τι μία λέει ότι τα έκαψε την άλλη λέει έτσι και στο τέλος κάρφωσε και τους άλλους και πήγανε στο σπίτι τους, γιατί να τους μπλέξει τους άλλους που πήγε τα πράγματα


Α: Έρχεται από πίσω, μη μιλάς καθόλου


Β: Εντάξει εντάξει


ΕΛ.ΑΣ.: Αυτές είναι οι κλήσεις τη βραδιά που δολοφονήθηκε ο Φύσσας


Το απόγευμα της Δευτέρας, στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Ελληνική Αστυνομία σχεδιαγράμματα με τις κλήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της μοιραίας νύχτας που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.


Στο πρώτο σχεδιάγραμμα φαίνεται η κίνηση ενός εκ των συλληφθέντων από τις 21:00 της 17ης Σεπτεμβρίου έως και τις 20:11 της επόμενης ημέρας.




Στο δεύτερο αποτυπώνονται οι συνολικές κλήσεις που έγιναν από τις 21:00 της 17ης Σεπτεμβρίου έως τις 03:00 της 18ης του μηνός από και προς τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη Μεσογείων.




Πρόκειται για εκατοντάδες τηλεφωνήματα που έγιναν το βράδυ της στυγερής δολοφονίας και το απόγευμα της επόμενης ημέρας από τους μεταξύ του συλληφθέντα βουλευτή, Ιωάννη Λαγού, του επίσης συλληφθέντα, υπεύθυνου της τοπικής οργώνωσης της Χρυσής Αυγής, στη Νίκαια, Γιώργου Πατέλη και του δράστη της στυγερής δολοφονίας, Γιώργου Ρουπακιά.


Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σχεδιάγραμμα που αφορά σε έναν από τους συλληφθέντες, εμφανίζεται να έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές με έναν από τους έξι συλληφθέντες βουλευτές, ενώ συνολικά και στα δύο σχεδιαγράμματα οι κλήσεις είχαν ακόμα και διαφορά δευτερολέπτων.

Read more: http://www.newsbomb.gr



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger