E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα τρία προβλήματα υγείας που δημιουργούν τα στρινγκ εσώρουχα

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013


Τα εσώρουχα στρινγκ επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες οι οποίες ωστόσο, αγνοούν τα ευρήματα πρόσφατων ερευνών που δείχνουν ότι προκαλούν και σοβαρά προβλήματα υγείας.
Σύμφωνα με το Queen ερευνητές των πανεπιστημίων της Αμερικής και της Αυστραλίας διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που επέλεγαν καθημερινά αυτό το εσώρουχο παρουσίαζαν συχνά λοιμώξεις στην περιοχή των γεννητικών τους οργάνων.

Παράλληλα, παρατήρησαν πως παρουσιάζαν μυοσκελετικά προβλήματα. Συγκεκριμένα τα πολύ στενά στρινγκ τραυματίζουν τον κόκκυγα, καθώς η στενή λωρίδα του εσώρουχου, τρίβει έντονα το σημείο, με αποτέλεσμα ο κόκκυγας για να προστατευτεί, να στρίβει προς τα μέσα και να παραμορφώνεται.

Εντυπωσιακό είναι το συμπέρασμα μιας άλλης έρευνας η οποία καταλήγει λέγοντας πως τα στρινγκ εσώρουχα ευθύνονται για τους συχνούς πονοκεφάλους και τις ημικρανίες, καθώως ο κόκκυγας διαθέτει πολλές νευρικές απολήξεις, οι οποίες τραυματίζονται από την τριβή. Το δίκτυο του νευρικού συστήματος ταράσσεται και προκαλούνται πονοκέφαλοι και ημικρανίες.



iefimerida.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger