E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νέα υπόθεση: Ρομά άρπαξαν 2,5 μηνών βρέφος στην Μυτιλήνη

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Από την Ελληνική Αστυνομία ανακοινώθηκε ότι σήμερα το μεσημέρι, στη Μυτιλήνη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τρεις Έλληνες Ρομά, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, ηλικίας 51, 19 & 21 ετών.

Μία νέα ιστορία αρπαγής ανηλίκου από Ρομά αποκαλύφθηκε σήμερα στη Μυτιλήνη.

Πρόκειται για ένα αγοράκι περίπου τριών μηνών που βρέθηκε χθες το μεσημέρι στον καταυλισμό τσιγγάνων στην περιφερειακή οδό της πόλης της Μυτιλήνης, στα χέρια ενός ζευγαριού Ελλήνων Ρομά 19 και 21 ετών και της μητέρας του 19χρονου, 51 ετών.
Ήδη το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου και φιλοξενείται στο παιδιατρικό τμήμα.

Οι τρεις Έλληνες Ρομά ανακρινόμενοι έπεσαν σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησαν ότι πήραν το βρέφος στην Αθήνα από άλλη τσιγγάνα η οποία τους είπε πως δεν μπορούσε να το μεγαλώσει και τους το χάρισε. Όπως ανέφεραν το λυπήθηκαν και το κράτησαν.

Αργά σήμερα το απόγευμα, οι τρεις Έλληνες Ρομά οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για αρπαγή ανηλίκου.

Σε δηλώσεις της η δικηγόρος των τριών Ελλήνων Ρομά υποστήριξε πως οι πελάτες της πήραν το παιδί όχι για να το πουλήσουν, όπως εικάζεται, αλλά γιατί η φυσική μητέρα του ήταν φτωχή και δεν μπορούσε να το μεγαλώσει.

newsbomb

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger