E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πες την ηλικία σου να σου πω τι σεx κάνεις!

Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013

Όσο περνούν τα χρόνια  δεν αλλάζει μόνο το σώμα και η συμπεριφορά αλλά και η ερωτική ζωή. 

Κοινό μυστικό αποτελεί ότι άλλα πράγματα θέλουν οι άνδρες και οι γυναίκες στην ηλικία των 20, άλλα στα 30, άλλα στα 40 και άλλα στα 50. 

Η αντίληψη αυτή επιβεβαιώνεται πλέον και από επιστημονικές μελέτες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας,οι οποίες καθιστούν σαφές ότι η σεxουαλική ζωή διαμορφώνεται ανάλογα με την  ηλικία.

Οι ειδικοί  επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Αριζόνα  σε έρευνα που δημοσίευσαν στο joutnal of social andclinical Psyvhology  αναλύουν τι ακριβώς συμβαίνει στους άνδρες και τι στις γυναίκες σε κάθε ηλικία.Μάλιστα συστήνουν τρόπους για να μην σβηστεί  η ερωτική φλόγα.

20άρηδες
Στην ηλικία αυτή οι ορμόνες της εφηβείας και στα δυο φύλλα  έχουν καταλαγιάσει. είναι αχόρταγοι και ανεξάντλητοι στο σεx αφού τα επίπεδα τεστοστερόνης  χτυπούν κόκκινο με αποτέλεσμα να  είναι αχόρταγοι και ανεξάντλητοι στο σεχ. Ωστόσο οι άνδρες  μπορεί να έχουν στuση αλλά εκσπεpματώνουν γρήγορα πρόβλημα που βελτιώνεται με τα χρόνια.

30άρηδες
Στην ηλικία αυτή οι άνδρες  ναι μεν  έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση στο σεx, αλλά δεν τρέφουν  τα ίδια αισθήματα για  τους άνδρες.
Οι επιδόσεις τους στο σεx από πλευράς τεχνικής είναι καλή και απογειώνονται με τις ακραίες σεxουαλικές φαντασιώσεις.
Βέβαια μετά από πέντε χρόνια δύο στους πέντε θα εμφανίσουν  φαλάκρα, ενώ θα έχουν συσσωρεύσει περιττό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς. Αν και η τεστοστερόνη τους εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά, όμως έχει ελαττωθεί αρκετά σε σχέση με παλαιότερα.
Για τις γυναίκες, τώρα  η ηλικία αυτή θεωρείται η δεύτερη εφηβεία  αφού η ερωτική επιθυμία βρίσκεται στο ζενίθ. Με τις ορμόνες της στα ύψη αλλά και με τις όποιες εμπειρίες της η αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι είναι μέγιστη.
Ωστόσο  «πολλές γυναίκες πασχίζουν να συνδυάσουν σπίτι, οικογένεια, δουλειά και κοινωνική ζωή, με συνέπεια να υποφέρει η ερωτική τους ζωή” υπογραμμίζουν οι ειδικοί.

40άρηδες
Οι 40άρηδες άνδρες δεν έχουν πια το άγχος να ρίξει μια γυναίκα στο κρεβάτι του, όμως δεν επιθυμεί να την ρίχνει τόσο συχνά. Η επονομαζόμενη κρίση της μέσης ηλικίας είναι συχνή στους 40άρηδες, οι οποίοι ενίοτε αναπτύσσουν κατάθλιψη στην ιδέα ότι γερνάνε.Τα επίπεδα της τεστοστερόνης, της ορμόνης που καθορίζει την σεξουαλική επιθυμία αρχίζουν να πέφτουν και τα πρώτα σημάδια της κάμψης της σεxουαλικής δραστηριότητας αρχίζουν να εμφανίζονται. 
Τις στιγμές που το πνεύμα μεν είναι πρόθυμο αλλά η σαρξ αδυνατεί, βρείτε εναλλακτικές λύσεις...
Παράλληλα τα εμφράγματα στους 40άρηδες δεν είναι σπάνια, αλλά τα καλά νέα είναι πως το σεx, τρεις φορές την εβδομάδα, μπορεί να ελαττώσει κατά 50% τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ.
Η περίοδος αυτή για την γυναίκα κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη αφού οι περισσότερες γυναίκες μπαίνουν στην περιεμμηνόπαυση. Οι ωοθήκες παράγουν λιγότερα ωάρια και τα επίπεδα των οιστρογόνων σταδιακά αρχίζουν να μειώνονται. «Όταν μια γυναίκα έχει διαταραγμένη έμμηνο ρύση, παίρνει κιλά, παρουσιάζει διαταραχές της ψυχικής διαθέσεως, νιώθει κουρασμένη, έχει αϋπνίες και βλέπει τα μαλλιά της να λεπταίνουν, μάλλον δεν αισθάνεται ιδιαιτέρως σέξι» υποστηρίζουν οι ειδικοί επιστήμονες.

50άρηδες και άνω
Δεν αναπτύσσουν όλες οι γυναίκες τα δυσάρεστα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, αλλά όταν αυτά εκδηλώνονται η πρώτη που υφίσταται τις συνέπειες είναι η ερωτική ζωή. Εξάψεις, νυκτερινές εφιδρώσεις και κολπική ξηρότητα, μια νύκτα  πάθους δεν είναι ότι καλύτερο σκέφτονται οι γυναίκες.  
Βασική αιτία  της κατάστασης  αυτής είναι η ραγδαία ελάττωση των οιστρογόνων.
Μόνο μία στις τέσσερις γυναίκες κάνει έρωτα  σε αυτή την  φάση της ζωής της.
 Ωστόσο, η εμμηνόπαυση έχει και τα θετικά της. «Η απαλλαγή από την έμμηνο ρύση δρα τονωτικά στην ερωτική ζωή πολλών γυναικών, που απολαμβάνουν το σεξ με τρόπους πρωτόγνωρους», 
Από την άλλοι  σε αυτή την ηλικία  το 8% των ανδρών πάσχει από περιστασιακή στuτική δυσλειτουργία  εξαιτίας της ελαττωμένης  ροής  αίματος στην περιοχή της πυέλου λόγω αρτηριοσκληρύνσεως, διαβήτης και λήψη ορισμένων φαρμάκων (λ.χ. για υπέρταση ή κατάθλιψη). Μελέτες που έγιναν από το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβανίας έδειξε  ότι οι πιο ισορροπημένοι και χορτασμένοι σεξουαλικά, αναζητούν ελιξίρια νεότητας εκτός του σεξ ενώ οι  περισσότεροι ανασφαλής , είτε χωρίζουν και ξαναπαντρεύονται πολύ νεώτερες γυναίκες είτε το παίζουν καρδιο-κατακτητές, πάντα με πολύ νέες γυναίκες.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger