E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ανοιξε η γη και «κατάπιε» ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Φλόριντα

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Το φαινόμενο καθίζησης μεγάλων επιφανειών γης «χτύπησε» ξανά στις ΗΠΑ. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/08) έντρομοι οι ένοικοι ξενοδοχειακού συγκροτήματος κοντά στη Disney World στη Φλόριντα είδαν κυριολεκτικά τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια τους.

Μια τρύπα διαμέτρου 18 μέτρων κατάπιε μεγάλο μέρος του ξενοδοχειακού συγκροτήματος χωρίς πάντως να τραυματιστεί κανείς από τους υπαλλήλους και τους πελάτες.

"Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής ενημερώθηκε η πυροσβεστική ότι είχε σχηματιστεί μια τρύπα διαμέτρου 18 μέτρων και βάθους 4,5 και ότι τρία από τα κτίρια του ξενοδοχειακού συγκροτήματος ταλαντεύονταν", εξήγησε η εκπρόσωπος της κομητείας Λέικ, Κέλι Λαφολέτ. "Γύρω στις 3 τα ξημερώματα ένα τριώροφο κτίριο κατέρρευσε εν μέρει" πρόσθεσε.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο απομάκρυναν τους 36 τουρίστες που διέμεναν στο κτίριο. Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός.

Πελάτες του ξενοδοχείου είπαν στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι WFTV ότι άκουσαν τριγμούς και είδαν τα τζάμια των παραθύρων να σπάνε καθώς εγκατέλειπαν το κτίριο. "Κάποιος χρειάστηκε να πηδήξει από το παράθυρο επειδή η κάσα της πόρτας γκρεμίστηκε. Μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του, πέρασαν από το παράθυρο για να σωθούν", είπε η Μάγκι Γκάμρι, αυτόπτης μάρτυρας του γεγονότος.

Τον Μάρτιο, ένας κάτοικος προαστίου της Τάμπα, επίσης στο Φλόριντα, κυριολεκτικά ρουφήχτηκε από μια τεράστια τρύπα που δημιουργήθηκε ξαφνικά κάτω από το υπνοδωμάτιό του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του σταμάτησαν μετά από αρκετές ημέρες άκαρπων προσπαθειών.

http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger