E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ! Αυτή η γυναίκα έγινε ΠΛΟΥΣΙΑ δίνοντας συμβουλές για ΔΙΑΙΤΑ!!! (PHOTOS)

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013


Πριν μήνες είχαμε ασχοληθεί ξανά με την Αυστραλέζα Ajay Rochester, τη γυναίκας που έγινε γνωστή ως η γκουρού της δίαιτας και ως η συγγραφέας βιβλίων πώς να χάσεις γρήγορα και εύκολα κιλά.

Μάλιστα η ίδια είχε γίνει ζωντανό παράδειγμα χάνοντας σχεδόν 50 κιλά και εμπνέοντας πολλά κορίτσια που προσπαθούσαν χρόνια με δίαιτες και διατροφές.

Όπως είχαμε ξαναγράψει στο queen η Ajay παρουσίασε το reality παιχνίδι "Biggest Loser" (Εύσωμοι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν να χάσουν βάρος με σκοπό να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο) ίδρυσε την ιστοσελίδα "The Healthy Body Club" και έγραψε αρκετά best sellers βιβλία, τα οποία εξηγούν τον τρόπο με τον οποίο χάνεις εύκολα, γρήγορα και μόνιμα τα περιττά κιλά σου. Όπως ήταν φυσιολογικό έγινε σχεδόν ηρωίδα από το κοινό της.

Όμως δεν κατάφερε να κάνει πράξη όσα έγραφε στα best seller βιβλία της και χρόνο με το χρόνο το βάρος της αυξάνονταν. Μάλιστα και η ίδια σε συνέντευξή της δήλωσε ότι έβαζε 1 κιλό τη βδομάδα. Δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς περίπλοκα μαθηματικά για να κάνει την πράξη.

Το αποτέλεσμα φαίνεται και η ίδια δεν κάνει καμία προσπαθεια να το κρύψει άλλωστε.

Η 44χρονη συγγραφέας και παρουσιάστρια ανέκαθεν είχε αυτοπεποίθηση με το σώμα της, η οποία δεν την εγκατέλειψε ούτε και σήμερα. Οι φωτογραφίες είναι από τις διακοπές στη στο Las vegas όπου τόλμησε να αφορέσει μικροσκοπικό μπικίνι και θεόρατα τακούνια.

Η Ajay ήπιε κοκτέιλ, γέλασε με τους φίλους της, χόρεψε, κολύμπησε και διασκέδασε μη δίνοντας σημασία στα βλέμματα και στα σχόλια. Τώρα όσο αφορά στο θέμα, δηλαδή στο πόσο κομψό ή αντιαισθητικό ήταν ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Έτσι και Αλλιώς τη Ajay δεν την νοιάζει . Το έχει πολλές φορές και το δείχνει και στην πράξη.






queen.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger