E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πίνουν ο ένας το αίμα του άλλου...

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ζευγάρι βαμπίρ στη Βρετανία

Οι ερωτοχτυπημένοι Lia Benninghoff και Aro Draven έχουν έναν ασυνήθιστο δεσμό: πίνουν ο ένας το αίμα του άλλου. Οι δύο γκοθ σύντροφοι από το Suffolk της Βρετανίας υποστηρίζουν πως είναι βαμπίρ και πίνουν ο ένας από το αίμα του άλλου έως και τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Έχουν σχέση από το Φεβρουάριο και γνωρίστηκαν σε ιστοσελίδα γνωριμιών.

Η 20χρονη Lia επιμένει πως ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά τον 38χρονο άνεργο πατέρα πέντε παιδιών Aro.

«Από τη στιγμή που τον είδα ήξερα πως είναι ο άνθρωπός μου. Όταν μου είπε πως είναι βαμπίρ, ενθουσιάστηκα. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πως τα βαμπίρ όντως υπήρχαν αλλά πάντα ήλπιζα να συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Έπειτα από φλερτ τριών εβδομάδων, ο Aro της έκανε πρόταση και μια εβδομάδα αργότερα την έκανε βαμπίρ σε μία παράξενη τελετή ανταλλαγής αίματος.

«Όταν μου εξήγησε πως η ανταλλαγή αίματος θα μας έφερνε πιο κοντά, του είπα ‘ναι’. Ο Aro έκοψε με ένα ξυράφι το πίσω μέρος του χεριού του και μου προσέφερε το αίμα του. Μετά έκανα κι εγώ το ίδιο. Ξαφνικά ένιωσα την ενέργεια να με διαπερνά. Μου πήρε μία μέρα για την ολοκλήρωση της μεταμόρφωσης και μετά ένιωθα ανανεωμένη. Ήταν μια μαγική εμπειρία, πολύ πιο έντονη από το σεξ.

Στη Lia άρεσε τόσο πολύ η εμπειρία που πλέον πίνει αίμα τέσσερις φορές την εβδομάδα για να ικανοποιήσει τη «δίψα» της. «Αν δεν πιω αίμα αρχίζω να νιώθω αδύναμη», λέει.

Για επιπλέον ποσότητα το ζευγάρι αγόρασε ακόμα και αίμα γουρουνιού από ένα σφαγείο.

Η Lia επιμένει πως ο κόσμος δεν θα πρέπει να φοβάται το φετίχ τους.

«Δεν είναι πως θα δαγκώσουμε τον οποιονδήποτε στη μέση του δρόμου. Μοιραζόμαστε ο ένας το αίμα του άλλου κι έχουμε κάνει και οι δύο εξετάσεις», εξηγεί.

Παρά τα 18 χρόνια διαφοράς στην ηλικία τους και την αντισυμβατική σχέση τους, η Lia λέει πως οι γονείς της ενέκριναν τον αγαπημένο της. «Είναι χαρούμενοι για μας. Στην αρχή της σχέσης μας ο μπαμπάς μου δεν ήταν πολύ χαρούμενος με αυτήν αλλά ήταν επειδή είναι υπερπροστατευτικός. Τώρα που γνώρισε όμως τον Aro, είναι εντάξει».
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger