E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

5 αντρικοί μύθοι για το τι αρέσει στις γυναίκες

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013


Συνήθως λειτουργείτε με τον ένστικτο και με το τι σας έχουν πει οι φίλοι σας ή πρώην σχέσεις σας για το τι είναι ωραίο και σέξι. Όμως αυτό που πιστεύετε εσείς και αυτό που θέλουν οι γυναίκες είναι δύο κόσμοι διαφορετικοί. Διαβάστε τι κάνετε λάθος και πώς να το διορθώσετε.
Εσείς: Βάζετε πολύ άρωμα.
Τι λένε οι έρευνες: Οι γυναίκες βρίσκουν πιο ελκυστικούς αυτούς τους άντρες που φορούν άρωμα από εκείνους που δεν χρησιμοποιούν. Η υπερβολή όμως καταλήγει σε αρνητικά συμπεράσματα γιατί σε “σωματικό” επίπεδο το πολύ άρωμα ενοχλεί την μύτη και την όσφρηση.
Η λύση: Χρησιμοποιήστε λιγότερο, αλλά κάντε το να διαρκεί περισσότερο. Απλώστε μια άοσμη υδατική κρέμα σώματος πριν από το άρωμα. Τα έλαια στη λοσιόν βοηθούν να παραμείνει η μυρωδιά του αρώματος για πολύ περισσότερη ‘ώρα και με διακριτικό τρόπο.

Εσείς: Έντονα γένια.
Οι έρευνες: Σε μελέτες του πανεπιστήμιου Northumbria γυναίκες αξιολόγησαν διαφορετικές φωτογραφίες αντρών –με διαφορετικό βαθμό τριχοφυΐας για κάθε φωτογραφία. Το αποτέλεσμα ήταν αποκαρδιωτικό για όσους είχαν μούσι ή πλήρη γενειάδα μια και ταξινομήθηκαν ως πιο επιθετικοί και λιγότερο ελκυστικοί από τους υπόλοιπους
Η λύση: Οι γυναίκες στην ίδια έρευνα βαθμολόγησαν τους άντρες με λίγα γένια σαν τους πιο ελκυστικούς. Έτσι δημιούργησε μια γραμμή στο πάνω μέρος του λαιμού , εκεί που το δέρμα του λαιμού συναντά το πηγούνι σας. Ξυρίστε όλο το από κάτω και κάντε τριμάρετε τα υπόλοιπα γένια . Προσέξτε μόνο η γραμμή ψηλά στο λαιμό σα να φαίνεται φυσική και όχι απότομη.

Εσείς: Χλωμό δέρμα,
Οι έρευνες: Μελέτες έδειξαν ότι οι γυναίκες έλκονται από άντρες με υγιές χρυσό (ελαφρώς ηλιοκαμένο) χρώμα δέρματος. Μάλιστα έδειξαν να προτιμούν το χρώμα περισσότερο και από τα αρρενωπά χαρακτηριστικά.
Η λύση: Μην αφήσετε το δέρμα σας να μπει στη χειμωνιάτικη κατασταση. Έρευνες απέδειξαν ότι φρούτα και λαχανικά όπως τα καρώτα και οι πιπεριές που είναι γεμάτα με καροτενοειδή (χρωστικές ουσίες που δίνουν στα φρούτα το έντονο χρώμα τους) μπορούν να αλλάξουν το χρώμα του δέρματός σας και να δείχνει πιο υγιές και λαμπερό. Τα καλά νέα είναι ότι χρειάζονται μόνο 3-4 μερίδες την ημέρα για να δείτε γρήγορα αποτελέσματα. Άλλο έξυπνο τρικ είναι να επιλέξετε το σωστό χρώμα στα ρούχα.

Εσείς: Το χαμόγελό σας.
Οι έρευνες: Εννοείται πώς ένα μεγάλο λαμπερό χαμόγελο είναι η λύση για πολλά πράγματα. Οι γυναίκες βρίσκουν τους χαμογελαστούς άντρες ελκυστικούς, αξιόπιστους και με αυτοπεποίθηση σε σύγκριση με αυτούς παραμένουν να στωικοί και σοβαροί. Το πρόβλημα υπάρχει στο χρώμα των δοντιών σας. Τα κίτρινα δόντια δεν βρίσκονται υψηλά σε καμία λίστα με επιθυμητά χαρακτηριστικά.
Η λύση: Πριν καταφύγετε σε λύσεις που θα προτείνει ο οδοντίατρός σας, ξεκινήστε με λευκαντικές κρέμες και οδοντικό νήμα. Η πλάκα που είναι ανάμεσα στα δόντια έχει την τάση να απορροφά τα χρώματα. Επίσης ελαττώστε τους καφέδες και το κρασί. Και τα δύο είμαι εχθροί του λευκού χαμόγελου.

Εσείς: Τα παπούτσια σας.
Οι έρευνες: Μια ενδιαφέρουσα μελέτη του πανεπιστημίου του Κάνσας απέδειξε ότι οι γυναίκες -μετά από λεπτομερειακή παρατήρηση φωτογραφιών με παπούτσια αντρών- ήταν σε θέση και μάλιστα με μεγάλο ποσοστό ακρίβειας να εντοπίσουν την ηλικία, το εισόδημα, ακόμη πτυχές του χαρακτήρα των ιδιοκτητών των παπουτσιών.
Η λύση: Πηγαίνοντας στο πρώτο ραντεβού με τα ατημέλητα αθλητικά σας θα σκοτώσετε τις καλές πιθανότητες που θα είχατε, πριν ακόμη πείτε χαίρεται. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να δείχνετε λαμπερός, χωρίς να εγκαταλείψετε το προσωπικό σας στιλ.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger