E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 23 Ιουλίου 2013

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Είστε πιο φιλικοί με όλες σας τις υποθέσεις, προσπαθώντας να δείτε τα πράγματα και από μια άλλη πλευρά η οποία σας πηγαίνει αρκετά. Η επαφή με έναν Υδροχόο μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερο πνεύμα ομαδικότητας. Μερικές φορές χρειάζεται να αντιλαμβάνεστε τα πράγματα μέσα από το πρίσμα της συντροφικότητας γιατί με αυτόν τον τρόπο έρχεστε στην θέση του άλλου και ενώνεστε πιο εύκολα με τους ανθρώπους. Παρόλα αυτά οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες ζορίζεστε στο να διαχειριστείτε καλύτερα όσο μπορείτε κάποιες οικογενειακές καταστάσεις. Οι μετακινήσεις σας γίνονται με κόπο αυτό τον καιρό γιατί έχετε μεγάλο φόρτο εργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να επιδείξετε πνεύμα συνεργασίας γιατί μπορεί να κληθείτε να κάνετε πράγματα που ίσως να αναιρούν την ατομική σας αξία και αυτό να σας ενοχλεί πάρα πολύ. Ίσως να είστε κάπως αυστηροί και απόλυτοι και μέσα από αυτό να αργείτε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν όμως και άλλα πρόσωπα. Η σχέση με Λέοντα, Σκορπιό ή Υδροχόο μπορεί να περάσει φουρτούνα, κυρίως σε όσους έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Παρόλα αυτά έχετε αισιοδοξία και μεγάλη αντοχή σε όλα όσα γίνονται γύρω σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αταραξία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επικοινωνία σας φαίνεται πιο εύκολη για αυτό ίσως και ένα θέμα που αφορά σπουδές ή εξωτερικό θα έρθει και θα ωριμάσει και θα πέσει σαν ώριμο φρούτο αυτές τις ημέρες δίπλα σας. Χρειάζεται όμως και από εσάς αυτοσυγκέντρωση και πάνω από όλα διατήρηση του στόχου σας γιατί πετάτε από εδώ και από εκεί και στο τέλος δεν κάνετε αυτό που θέλετε ολοκληρωμένα. Ένα ταξίδι που μπορεί να αφορά και σε άλλα άτομα σίγουρα αν το προγραμματίσετε αυτές τις ημέρες θα γίνει πιο εύκολο. Η σχέση με Λιοντάρι ή Υδροχόο θα γίνει περισσότερο ζεστή, τουλάχιστον από την πλευρά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για σήμερα θα προσπαθήσετε να πιάσετε με τις κεραίες σας διάφορες ψυχολογικές καταστάσεις ή τον τρόπο που σκέφτεται και κινείται ένας φίλος, συνεργάτης (ή ένας Υδροχόος). Θα κατασταλάξετε επίσης στον τρόπο που θα χρησιμοποιήσετε εσείς για να προσεγγίσετε καλύτερα ένα οικονομικό θέμα το οποίο φαίνεται δύσκολο στην διαχείρισή του. Με τα πολλά, θα τα καταφέρετε στο τέλος, αλλά χρειάζεται να λειτουργήσετε σε άλλο μήκος κύματος και να μην θίγεστε καθόλου προσωπικά. Η ελευθερία απόψεων και κινήσεων είναι ό, τι καλύτερο αυτή τη στιγμή.

ΛΕΩΝ
Είστε πλέον στο δικό σας έδαφος και θα παίξετε όπως εσείς θέλετε γιατί ο Ήλιος που έχει μπει στο ζώδιο σας θα ενδυναμώσει και την φυσική σας ζωτικότητα αλλά και κάποιες προσωπικές σας αρχές. Μην αφήνετε περιθώριο όμως σε άτομα που σας στενεύουν πάρα πολύ με τις ιδέες τους και τις απόψεις τους να σας επηρεάζουν γιατί τον τελευταίο καιρό είστε αρκετά ευαίσθητοι λόγω μιας συναισθηματικής κατάστασης και μερικοί από εσάς νιώθετε ευάλωτοι. Ίσως τα επαγγελματικά σας να μην είναι σε τόσο μεγάλη δράση και να πρέπει να βάλετε σε τάξη άλλα πράγματα που ούτε καν τα είχατε σκεφτεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη ξεκινάει να σας δίνει τα φώτα της και πάνω από όλα θα σας προσφέρει μεγαλύτερη δύναμη. Οι σημερινές συνθήκες θα είναι πολύ περίεργες και κυρίως θα πρέπει να έχετε ένα κλίμα συνεργασίας για το οποίο θα χρειαστεί να κάνετε κάποιους ιδιαίτερους χειρισμούς. Ο Υδροχόος μπορεί να έρθει πιο κοντά σας και να πρέπει να αναθεωρήσετε προσωπικές ιδεολογίες. Υπάρχει πάντως περιθώριο αλλαγής και μεγαλύτερης επέκτασης. Ίσως θα πρέπει για λίγο να ξεχάσετε τους προσωπικούς σας κανόνες για να γίνουν όλα πιο εύκολα για σας.

ΖΥΓΟΣ
Δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό κι ίσως αυτό να σας βοηθήσει σε μια ερωτική περιπέτεια με έναν Υδροχόο. Είναι σημαντικό να είστε φιλικοί με το άτομο που σας ενδιαφέρει γιατί με αυτόν τον τρόπο θα έρθετε πιο κοντά. Οι ομάδες γενικά σας βοηθάνε και σας αναπτύσσουν. Μέσα στην δουλειά σας μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε περισσότερο και αυτό θα σας δώσει ιδιαίτερη δράση. Η σχέση με έναν Καρκίνο σας δημιουργεί μεγαλύτερη διάθεση να είστε πιο συναισθηματικοί αλλά συγχρόνως σας βάζει και σε μια πιο σοβαρή κατάσταση η οποία ίσως να έχει απαιτήσεις αποκατάστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ασχολείστε με την υπόθεση ενός φίλου σας ο οποίος μπορεί να είναι και Υδροχόος. Σίγουρα έχετε επιφορτιστεί με κάποιες ευθύνες οι οποίες θα σας κάνουν να αγχωθείτε ιδιαίτερα γιατί για μια υπόθεση νιώθετε υπεύθυνοι. Ευτυχώς όμως θα λυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν έχετε με ένα πιο εύκολο τρόπο. Από την άλλη έχετε την στήριξη και την εύνοια είτε από μια συνεργασία είτε από μια δουλειά την οποία την περιμένατε εδώ και καιρό. Γενικά ευνοείστε σε θέματα κληρονομικά και ασφάλειας. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβετε τα καλά πράγματα που έχετε αυτή την στιγμή στην ζωή σας για να μπορέσετε έστω και για λίγο να χαλαρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε πολύ ανεξάρτητοι και φιλικοί με όλους και όλα και αυτό σας διευκολύνει και σας κάνει πολύ δυνατούς. Είναι σημαντικό να είστε ανεξάρτητοι αλλά και να βρείτε τι είναι αυτό που σας εκφράζει και θέλετε συγκεκριμένα σήμερα. Θα ξεσηκωθείτε πάντως από μια οικονομική προοπτική η οποία θα σας δώσει άνοιγμα και ξαφνικό τίναγμα. Μπορεί να κάνετε μια νέα αρχή σε μια υπόθεση που θα είναι τελείως απαλλαγμένη από τα κατάλοιπα του παρελθόντος. Το Λιοντάρι σας ακολουθεί αλλά θα χρειαστεί να έχετε μεταξύ σας ειλικρίνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε καλύτερη επαφή με κάποια άτομα που σας αφορούν άμεσα αλλά ίσως να χρειαστεί να απελευθερωθείτε για λίγο γιατί δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε με άλλον τρόπο. Ίσως να νιώσετε ότι είστε εκτεθειμένοι σε κάποια προσωπικά θέματα για αυτό λειτουργείστε όσο μπορείτε με μεγαλύτερο συναίσθημα. Μην γίνεστε ανταγωνιστικοί με ένα Λιοντάρι γιατί δεν θα μπορέσετε τελικά να επιλύσετε τα κοινά σας προβλήματα. Η αλλαγή που έχετε κάνει με κάποιους φίλους σας ίσως σας φέρει πιο κοντά γιατί έχετε και εσείς ανάγκη να ανταλλάξετε περισσότερα συναισθήματα με τους γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε πολύ δυναμικοί και ξεκάθαροι με αυτό που θέλετε για αυτό δεν φοβάστε να διατυπώσετε τις ιδέες σας ανοικτά και σε ευρύ κοινό. Η ιδιαιτερότητά σας πάντως είναι η δύναμή σας οπότε αντιμετωπίστε την γιατί τελικά όταν ακούτε τους άλλους χάνετε την προσωπικότητά σας. Επειδή βρίσκεστε αυτό το διάστημα αντιμέτωποι με πολύ δουλειά ή με διάφορες οικογενειακές υποθέσεις που θα πρέπει να επιλύσετε θα χρειαστεί να είστε αυθεντικοί και να κρατάτε τις αλήθειες δυνατά μέσα σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μια ξαφνική ευκαιρία μη αναμενόμενη είτε για συνεργασία που θα κερδίσετε χρήματα, είτε ένα ταξίδι που θα έχει καλό αποτέλεσμα.

ΙΧΘYΕΣ
Είναι σημαντικό να κάνετε τις δικές σας κινήσεις για αυτό μπορεί κατά κάποιον τρόπο να απομονωθείτε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είστε εκτός. Απλά θα λειτουργήσετε πιο δυναμικά αλλά από το παρασκήνιο. Η υπόθεση με ένα Λιοντάρι που σας απασχολεί θα σας δώσει τροφή για ψάξιμο αλλά και για να κάνετε κινήσεις δημιουργικές και δραστήριες. Όταν πάντως πιέζεστε τότε κάνετε θαύματα. Αλλιώς βρίσκεστε εγκλωβισμένοι και μη διαθέσιμοι ούτε για σας τους ίδιους. Κυνηγήστε την υπόθεση ενός ακινήτου και θα δείτε ότι θα έχετε ένα αποτέλεσμα που σας συμφέρει.

Πηγή: http://www.astrology.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger