E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Προκλητικός ο Καρλ Λάγκερφελντ: Οι Έλληνες έχουν αηδιαστικές συνήθειες

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013


Η Ελλάδα πρέπει να εργαστεί για να αποκτήσει μια πιο καθαρή εικόνα. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, αφού υπάρχει η φήμη ότι είναι διεφθαρμένη. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, ότι τα χρήματα θα πάνε εκεί, που πρέπει να πάνε. Κανένας δεν θέλει να εξαφανιστεί η Ελλάδα, αλλά οι Έλληνες έχουν πραγματικά αηδιαστικές συνήθεις, όπως και οι Ιταλοί“. Αυτά γράφει στο βιβλίο που υπογράφει ο Καρλ Λάγκερφελντ και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου, με τον τίτλο “The World According To Karl”.
Ο εκκεντρικός σχεδιαστής αναφέρεται στη χώρα μας με διόλου κολακευτικά σχόλια, ενώ από τη “σκληρή κριτική” του δεν ξεφεύγουν οι Ιταλοί και οι Ρώσσοι. “Αν ήμουν γυναίκα στη Ρωσία, θα ήμουν λεσβία, γιατί οι άντρες είναι πολύ άσχημοι“, γράφει ο Γερμανός σχεδιαστής.
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά,η αντιπάθεια που τρέφει για την αδερφή της πριγκίπισσας Κέιτ, Πίπα Μίντλετον, ενώ για την Αντέλ γράφει πως “είναι λίγο παχιά, αλλά έχει όμορφο πρόσωπο και θεϊκή φωνή“.
Ήπιος εμφανίζεται στην κριτική του για τη βασίλισσα Ελισάβετ, σημειώνοντας πως “μοιάζει με τη γιαγιά της, σε πιο βελτιωμένη έκδοση. Όσο για αυτά που φοράει, άρχισε να έρχεται λίγο πιο κοντά στον εαυτό της“, ενώ σκληρός είναι με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αφού δεν εγκρίνει το νέο της κούρεμα.
Δεν καταλαβαίνω την αλλαγή στα μαλλιά της. Λατρεύω την Μισέλ Ομπάμα, αλλά υπάρχει και μια παρουσιάστρια ειδήσεων με αυτό το κούρεμα. Ειλικρινά, δεν της ταιριάζει. Οι αφέλειες ήταν κακή ιδέα“, υποστηρίζει ο Γερμανός σχεδιαστής.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥ
    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΑ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger