E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα 4 λάθη που γερνούν τις γυναίκες

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013




Η υιοθέτηση ενός ανθυγιεινού τρόπου ζωής μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την πρόωρη γήρανση του δέρματος της γυναίκας «προσθέτοντας» της έως και 10 χρόνια, σύμφωνα με νέα έρευνα.


Σύμφωνα με τους ειδικούς τη ζημιά προκαλούν διάφοροι παράγοντες, όπως η απουσία φρούτων από τη διατροφή της γυναίκας, η έλλειψη ενυδάτωσης, τα σολάριουμ καθώς και το κάπνισμα. Όλοι αυτοί οι παράγοντες επιταχύνουν τη διαδικασία της γήρανσης.

Τα παραπάνω ευρήματα προέκυψαν από έρευνα στο πλαίσιο της οποίας συμμετείχαν 585 γυναίκες από την Κίνα, την Αγγλία και την Ισπανία.


Η έρευνα που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, αναδεικνύει ότι οι παράγοντες που επηρεάζουν το δέρμα των γυναικών, παραμένουν οι ίδιοι, ακόμη και όταν οι ειδικοί έλαβαν υπόψη τους τον τύπο του δέρματος των γυναικών που συμμετείχαν στη μελέτη.

Σύμφωνα με τη μελέτη ο τρόπος ζωής μπορεί να ευθύνεται σε ένα ποσοστό που φθάνει το 30% όσον αφορά το πόσο μεγαλύτερη από την ηλικία της θα δείχνει μια γυναίκα.

Ο Δρ. Andrew Mayes, επικεφαλής της μελέτης που αφορούσε την φροντίδα και την περιποίηση της επιδερμίδας, δήλωσε: «Γνωρίζαμε ήδη ότι οι γενετικοί παράγοντες επηρεάζουν κατά περίπου 50% το πόσο γερασμένο θα δείχνει το δέρμα της γυναίκας, αλλά δεν ξέραμε το πόσο επηρεάζεται η γήρανση του δέρματος από τον τρόπο ζωής των γυναικών».





pathfinder.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger