E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πέθανε ο κιθαρίστας των Slayer, Jeff Hanneman! Το τσίμπημα της αράχνης που του κατέστρεψε το χέρι...

Σάββατο 4 Μαΐου 2013


Ένας από τους πιο εμβληματικούς κιθαρίστες του thrash metal , ο Jeff Hanneman, έφυγε εχθές από τη ζωή, σε ηλικία 49 ετών.

Τα τελευταία δύο χρόνια απείχε από τα live των Slayer, καθώς στις αρχές του 2011 ένα τσίμπημα αράχνης του προκάλεσε νεκρωτική απονευρωσίτιδα, μια «σαρκοβόρα» μόλυνση που καταστρέφει τους ιστούς. Για ένα σύντομο διάστημα, μάλιστα, είχε πέσει σε τεχνητό κώμα.

Ο Hanneman, ο οποίος από τη μόλυνση είχε χάσει σχεδόν το χέρι του, υποβάλλονταν σε φυσιοθεραπείες αποκατάστασης και μεταμοσχεύσεις δέρματος. Σταδιακά ξεκίνησε να παίζει ξανά κιθάρα. Η πόρτα για την επιστροφή του στους Slayer παρέμενε ανοιχτή, μέχρι την πλήρη  αποκατάστασή του.

Για την κατάστασή του το συγκρότημα είχε ανακοινώσει: «Όπως ξέρετε, τον Τζεφ τσίμπησε μια αράχνη πριν από ένα χρόνο περίπου, όμως αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι για μερικές μέρες ήταν στην εντατική και οι γιατροί συζητούσαν ακόμα και το ενδεχόμενο ακρωτηριασμού του χεριού του. Δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει. Είχε τεθεί σε τεχνητό κώμα για κάποιες μέρες, καθώς με συνεχείς επεμβάσεις οι γιατροί απομάκρυναν το νεκρό ιστό από το χέρι του. όπως καταλαβαίνετε, ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε, περπατάει ξανά, έχει υποβληθεί σε οδυνηρές εγχειρήσεις, κάνει φυσιοθεραπείες και προσπαθεί να δυναμώσει το χέρι του ξανά. Το πιο καλό απ' όλα είναι ότι άρχισε να παίζει ξανά κιθάρα».

Ο θάνατός του όμως προήλθε από κίρρωση του ήπατος, σε νοσοκομείο της Καλιφόρνιας, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η μόλυνση έπαιξε ρόλο στην ηπατική ανεπάρκεια. Το συγκρότημα ανακοίνωσε την απώλειά του και γρήγορα μηνύματα οπαδών και συναδέλφων του μουσικών πλημμύρισαν το διαδίκτυο.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger