E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Στα 42 της και ακόμη σούπερ η Ναόμι Κάμπελ

Σάββατο 4 Μαΐου 2013


Τί κι αν βρίσκεται στον χώρο του μόντελινγκ παραπάνω από 25 χρόνια; Η Ναόμι Κάμπελ βρίσκεται ακόμα στην πρώτη θέση των προτιμήσεων όλων των οίκων μόδας, αλλά και των περιοδικών, όπως φαίνεται και από την τελευταία φωτογράφησή της για το περιοδικό Vogue της Βραζιλίας.

Η 42χρονη «γαζέλα», όπως είναι το παρατσούκλι της, κοσμεί με το κορμί της το επετειακό τεύχος της βραζιλιάνικης έκδοσης του διάσημου περιοδικού μόδας, το οποίο γιορτάζει τα 38 χρόνια ύπαρξης.

Ποζάροντας στο τεύχος Μαΐου, η Βρετανή καλλονή εκθέτει το αψεγάδιαστο σώμα της και το λαμπερό και νεανικό δέρμα της.

Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε από τρεις θρύλους της βιομηχανίας της μόδας, τους Τομ Μούνρο, Τζέι Αρ Ντουράν και Ζακ Ντεκέκε, με τη Ναόμι να δείχνει… απειλητικά όμορφη, φορώντας λεοπάρ φόρεμα και ασορτί μπότες.

Μέσα στις σελίδες του περιοδικού, η Ναόμι μεταμορφώνεται σε μία αισθησιακή «σειρήνα», καλύπτοντας το γυμνό της στήθος με τα χέρια της.

Η Ναόμι Κάμπελ, λοιπόν, παρά τα 42 της χρόνια, δείχνει πιο όμορφη και νεανική από ποτέ, ενώ οι προτάσεις για εργασία διαδέχονται η μία την άλλη, με το πανέμορφο μοντέλο να γυρίζει και επεισόδια του διαγωνισμού μόντελινγκ The Face, του οποίου είναι και παραγωγός.




http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger