E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 4 Μαίου 2013

Σάββατο 4 Μαΐου 2013


Κριός
21/3-20/4

Μίλησε σήμερα με άτομα που τα εκτιμάς, αγαπητέ Κριέ, και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν θα σου φανεί χρήσιμη στα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Μην αφήνεις τον εγωισμό σου να υπερισχύσει. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και όχι με την συναισθηματικότητα που έχεις, γιατί έτσι μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Κριέ. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να αναθερμάνεις τον έρωτά σας. Όσο για σένα που στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές, ώστε να γνωρίσεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου σήμερα μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Τα οικονομικά σου φροντίζεις να τα ισορροπήσεις, παρόλο που κάτι πάλι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι αρκετά.




Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, φίλε Ταύρε, γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται στρωτά και όπως θα τα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, γιατί είναι τελείως προσωρινές. Κάτσε και σκέψου πώς πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε παρασύρουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου, αγαπητέ Ταύρε, και να του μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν στην καθημερινότητά σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, να ξέρεις ότι την σημερινή ημέρα μπορεί να υπάρχει στασιμότητα, αλλά μην τα παρατάς, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, στα επαγγελματικά σου θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις, γιατί είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την απαραίτητη οικονομία.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει, αγαπητέ Δίδυμε, και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου προς το μέλλον. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, για να βελτιώσεις το μέλλον σου. Απλά, πρέπει πάση θυσία να φροντίσεις να μην εκνευριστείς από την στασιμότητα των ημερών, γιατί είναι τελείως προσωρινή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αρκεί να καθίσεις και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για τα αισθήματα που έχεις για εκείνον. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι μην ανησυχείς, γιατί πολύ σύντομα θα έχεις κάποιες εξελίξεις, που θα φέρουν μια πολύ καλή γνωριμία στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα στη δουλειά σου κάνε τις απαραίτητες κινήσεις, αγαπητέ Δίδυμε, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα, που μέχρι τώρα είναι προβληματικά. Τα έσοδά σου δεν είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς σε νέες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.



Καρκίνος
22/6-22/7

Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα θα είναι πολλές και πολύ καλές, φίλε Καρκίνε, και θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεστρατίζεις από τους στόχους σου ό,τι κι αν εμφανιστεί μπροστά σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια, για να διορθώσεις αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, που μπορεί να προκαλέσουν λογομαχίες και να χαλάσουν το ωραίο κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, μην περιμένεις να έρθει να σε βρει στο σπίτι σου! Βγες έξω να διασκεδάσεις και όλο και κάτι καλό θα γίνει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου σήμερα στη δουλειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις ή να πεις πράγματα, που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα και φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.



Λέων
23/7-23/8

Η περίοδος θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά, αγαπητέ Λέων. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την πονηριά που έχεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί αυτό το διάστημα να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς, μπορείς να τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά, με τις ενέργειες που κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πάρε πρωτοβουλίες και πλησίασε τον σύντροφό σου όσο πιο τρυφερά και ρομαντικά μπορείς, φίλε Λέων, γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις απομακρυνθεί από κοντά του και αυτό μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, βγείτε έξω να διασκεδάσετε και προκαλέστε διακριτικά όποιο άτομο σας αρέσει. Θα έχετε επιτυχίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να προωθήσεις τα καινούργια σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, από σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Πρέπει να είσαι εγκρατής!




Παρθένος
24/8-22/9

Μπορεί να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου, φίλε Παρθένε, και καλό θα είναι να βρεις σήμερα το χρόνο να τα συζητήσεις μαζί τους και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες μέρες σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν, αγαπητέ Παρθένε. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου, ώστε να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Κι αν η μοναξιά δε λέει να φύγει από τη ζωή σου, ‘‘πολέμησε’’ την πιο δυναμικά. Στο τέλος θα τα καταφέρεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, καλό θα είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που μπορεί στο μέλλον να μην μπορείς να τα καλύψεις.




Ζυγός
23/9-22/10

Τη σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά και έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες, αγαπητέ Ζυγέ. Τόλμησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα μπορέσεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ, ώστε να λυθούν ορισμένα προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εσύ που ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, αποδέξου την πρόταση που σου έχει κάνει ένα άτομο που γνώρισες το τελευταίο καιρό και γνώρισε το καλύτερα. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, ό,τι κινήσεις θέλεις να κάνεις στον τομέα της εργασίας σου, καλό θα είναι να τις κάνεις άμεσα και χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Οι πλανήτες σήμερα είναι πολύ φιλικοί για το ζώδιό σου και θα σου δώσουν την εύνοια που χρειάζεσαι, για να κάνεις τις καλύτερες διαπραγματεύσεις με τους συνεργάτες σου, τόσο για την πορεία των οικονομικών σου, όσο και για την εξέλιξη της καριέρας σου.




Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα μάζεψε τα νεύρα σου, φίλε Σκορπιέ, και μην εκνευρίζεσαι με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με περισσότερο δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, γιατί η αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί σήμερα να προκαλέσει μπερδέματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι στη ζωή σου μην τα παρατάς, γιατί αυτή την περίοδο, με τον μαγνητισμό που έχεις, μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου στο χώρο της εργασίας σου και προσπάθησε να καταλάβεις την θέση των συνεργατών σου, πριν τους επιβάλλεις τις ιδέες σου. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο τις οικονομικές συναλλαγές και τα έξοδα προκειμένου να τα σταθεροποιήσεις.




Τοξότης
23/11-21/12

Διώξε σήμερα τις ανασφάλειες που νιώθεις, αγαπητέ Τοξότη, γιατί οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ό,τι καταπιαστείς, μπορείς να το φέρεις εις πέρας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αξιοποίησε την ημέρα, για να εκφράσεις συναισθήματα και να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, προσπάθησε να δώσεις πιο πολλή αγάπη στον σύντροφό σου και άσε πίσω τα προβλήματα, που μπορεί να υπήρχαν μεταξύ σας. Εσύ που δεν λες να αποχωριστείς ακόμη την παρέα της μοναξιάς, σκέψου πού κάνεις λάθος και προσπάθησε να το διορθώσεις, ώστε να αφήσεις κάποιο άτομο να σε πλησιάσει και να γνωριστείτε καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Τοξότη, μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβεις επιπλέον αρμοδιότητες. Στα οικονομικά, μην συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου σε έχουν αποσυντονίσει και σε εκνευρίζουν αφάνταστα, φίλε Αιγόκερε. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, μην τα βάζεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και μην λες λόγια που μπορεί να πληγώσουν. Όσο εσύ είσαι στρεσαρισμένος, άλλο τόσο είναι και αυτοί με τα δικά τους προβλήματα, γι’ αυτό δείξε κατανόηση!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, να περιμένεις πολύ αγάπη και έρωτα από τον σύντροφό σου, αγαπητέ Αιγόκερε, γι’ αυτό πρόσεξε να μην του χαλάσεις τη διάθεση με την γκρίνια που σε χαρακτηρίζει. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, σκέψου διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης του ατόμου που σε ενδιαφέρει, για να δεις και εσύ μια άσπρη μέρα στα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αρκετή κούραση σε σχέση με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες σε περιμένει σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως. Κινήσου με μεθοδικότητα, για να τα καταφέρεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν τη διάθεση.




Υδροχόος
20/1-19/2

Οι λύσεις σε όλα τα προβλήματα που έχεις, αγαπητέ Υδροχόε, μπορούν να βρεθούν αρκεί και εσύ από τη μεριά σου να αποφύγεις με κάθε τρόπο τις εντάσεις και την βιασύνη να τα τελειώσεις όλα μαζί. Χάρη στη στήριξη που σου προσφέρει ο Ερμής από τον Ταύρο, μπορείς να πετύχεις σημαντικούς σου στόχους, γι’ αυτό να είσαι προσεχτικός στον τρόπο που κινείσαι, ώστε να μη χάσεις κάποιες ευκαιρίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και συζητήσεις, που θα σε εκνευρίσουν αρκετά, φίλε Υδροχόε, αλλά καλό θα είναι να τα προσπεράσεις και να μην δώσεις μεγαλύτερη έκταση. Για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ευχαριστεί, η μέρα είναι ευνοϊκή για να φλερτάρεις και να περάσεις ευχάριστα με τους φίλους σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου διανύεις μια περίοδο με πολλές συζητήσεις για νέα σχέδια. Έχεις τόσο τα εφόδια όσο και την όρεξη, για να πετύχεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Προσπάθησε να ηρεμήσεις!




Ιχθείς
20/2,20/3

Κάτι η ικανότητά σου να ξεφεύγεις εύκολα από τις δύσκολες καταστάσεις, φίλε Ιχθύ, κάτι οι εμπειρίες που απέκτησες με την πάροδο των ετών, κάτι οι σοφές σκέψεις και οι λογικές συζητήσεις, σε έχουν κάνει να έχεις την εύνοια πολλών ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Αξιοποίησε σήμερα τη διάθεσή τους να βοηθήσουν, για να ξεπεράσεις όσα προβλήματα παρουσιαστούν. Μη θελήσεις να τα κάνεις όλα μόνος σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Πρέπει να προσέξεις σήμερα τις κουβέντες που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, αγαπητέ Ιχθύ, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, φρόντισε λίγο περισσότερο την εμφάνισή σου και να είσαι σίγουρος ότι οι κατακτήσεις θα ακολουθήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, φρόντισε να εκμεταλλευτείς ανάλογα τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, θα βγουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger