E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

H ΔΗΜΑΡ αφήνει ακάλυπτη τη Ρεπούση για τις Γενοκτονίες – Τι ζητά η βουλευτής από το ΣΥΡΙΖΑ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

 
Συνεχίζεται ο σάλος που έχει προκληθεί από το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν στο φως της δημοσιότητας ήρθε η επιστολή της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, προς την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.
Η κυρία Ρεπούση ζητά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να παρακινήσει «συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους» για να μην «περάσει» η -όπως τη χαρακτηρίζει- «προβληματική διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου»!
Με τον τρόπο αυτό, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ προσπαθεί να μην περάστει στο νομοσχέδιο όσα έχουν ψηφιστεί ως “Γενοκτονίες” από την Ελληνική Βουλή, δηλαδή της Μικράς Ασίας και των Ποντίων!
Το θέμα αποκάλυψε η Real, ενώ συνεργάτες του Φώτη Κουβέλη αποκάλυψαν πως «είναι οι γνωστές προσωπικές θέσεις της κυρίας Ρεπούση», ενώ το Πρώτο Θέμα αποκαλύπτει πως «η ύπαρξη της επιστολής αναγνωρίστηκε από την κυρία Ρεπούση σε επικοινωνία που είχαν μαζί της συνεργάτες του κ. Κουβέλη μετά τη δημοσιοποίησή της».
Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Μαρία Ρεπούση είχε αρνηθεί την ύπαρξη της επιστολής, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.
Παράλληλα, ανακοίνωση εξέδωσε και το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, που αναφέρει:
«Ουδέποτε η Βουλευτής Α΄ Πειραιά της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, έχει κοινοποιήσει προς το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ οποιαδήποτε επιστολή, έγγραφο ή πρόταση που να σχολιάζει ή να αναφέρεται στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη. Κατά συνέπεια, κάθε πληροφορία που μας αναφέρει ως αποδέκτες τέτοιου μηνύματος, είναι παντελώς ανακριβής

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger