E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κίνδυνος αποκλεισμού της Εθνικής και των ελληνικών ομάδων!

Τρίτη 28 Μαΐου 2013


Το αίτημα να βγει έκπτωτη η διοίκηση της ΕΠΟ μπορεί να προκαλέσει τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας από τα προκριματικά του Μουντιάλ, αλλά και των ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής.

Ο “εμφύλιος” που έχει ξεσπάσει στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ενδέχεται να κοστίσει ακριβά στην Εθνική ομάδα αλλά και στους εκπροσώπους της χώρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτό προέκυψε από το ΔΣ της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. 

Την Τρίτη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, εκδικάζεται η αίτηση των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς, που ζητούν να κηρυχθεί έκπτωτη η νυν διοίκηση της ομοσπονδίας και να διοριστεί νέα προσωρινή διοίκηση που θα οδηγήσει την ΕΠΟ σε εκλογές.

Ο Γιώργος Σαρρής μιλώντας στους συνεργάτες του τόνισε πως τόσο η ΦΙΦΑ όσο και η ΟΥΕΦΑ, έχουν ενημερωθεί και εγγράφως για τις εν λόγω εξελίξεις και υποστήριξε πως σε περίπτωση που γίνουν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα και διοριστεί προσωρινή διοίκηση, αυτομάτως το ελληνικό ποδόσφαιρο θα αποβληθεί από μέλος της παγκόσμιας και της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας! 

Όπως ειπώθηκε, αυτό θα σημάνει τον τον άμεσο αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας από τα προκριματικά του Μουντιάλ, καθώς και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και όλων των ομάδων που έχουν κερδίσει την έξοδό τους στην Ευρώπη. 

Συγκεκριμένα τονίστηκε πως τα καταστατικά της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, απαγορεύουν ρητά τις ύπαρξη προσωρινών διοικήσεων, διορισμένων από τα δικαστήρια.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger