E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κέρκυρα: Τα τατουάζ και η απολογία του Αφγανού που πέταξε στον γκρεμό την 20χρονη φοιτήτρια!

Τρίτη 28 Μαΐου 2013


Ένας αγκυλωτός και ένας κέλτικος σταυρός ξεχωρίζουν στην πλάτη, το στήθος και το μπράτσο του Αφγανού - ''Ήθελα να της κλείσω το στόμα για να μην μιλήσει'' είπε μεταξύ άλλων στην απολογία του - Οι αστυνομικοί θα του κάνουν εξέταση DNA για να μάθουν την πραγματική του ηλικία...

Τατουάζ που χρησιμοποιούν νεοναζιστικές οργανώσεις έχει στο σώμα του - ο κατά δήλωσή του - 17χρονος Αφγανός που επιτέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα και την πέταξε από τοιχίο, ύψους 8 περίπου μέτρων. 

Το τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό, το έχει στο αριστερό του μπράτσο, μαζί με δύο γράμματα (N  και R). Στην πλάτη του έχει ένα σχέδιο που μοιάζει με τον κέλτικο σταυρό, ενώ στον θώρακα έχει τατουάζ που μοιάζει με αναμμένο κερί. Αυτά τα σύμβολα τράβηξαν αμέσως την προσοχή των αστυνομικών, αλλά ο δράστης αρνήθηκε να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις τους, για το που τα έκανε και τι ακριβώς θέλει να συμβολίσει με αυτά.

Για την επίθεση στην άτυχη Σπυριδούλα είπε: ''Την πέταξα γιατί φώναζε βοήθεια. Τρόμαξα όταν είδα να πλησιάζει ένα αυτοκίνητο την ώρα που είχα πάρει την τσάντα της. Εκείνη συνέχιζε να φωνάζει και για να της κλείσω το στόμα την πέταξα στα βράχια''. Η κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του νησιού εκτός κινδύνου.

Το χρονικό της επίθεσης
Ο αδίστακτος κακοποιός είχε στήσει ενέδρα στην περιοχή Μουράγια, στο παλιό λιμάνι. Η άτυχη φοιτήτρια επέστρεφε μόνη από νυκτερινή διασκέδαση και ο Αφγανός την πλησίασε για να της αρπάξει την τσάντα. Ο δράστης πήρε στα χέρια του την τσάντα της, που σύμφωνα με πληροφορίες περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα της 20χρονης, αλλά δεν έμεινε εκεί...

Αφού την έσυρε για λίγα μέτρα, την πέταξε στο κενό από ύψος 8 μέτρων και έτρεξε να εξαφανιστεί. Η κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά στα κάτω άκρα και το πρόσωπο. Την βρήκαν λιπόθυμη διερχόμενοι πολίτες και την μετέφεραν σε νοσοκομείο. Μετά τις πρώτες βοήθειες των γιατρών, η 20χρονη φοιτήτρια σκιαγράφησε στους αστυνομικούς το πρόσωπο του ληστή της και οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν.

Έπειτα από αναζητήσεις στην πόλη της Κέρκυρας, οι αστυνομιικοί συνέλαβαν τον Αφγανό κακοποιό, που ισχυρίζεται πως είναι ανήλικος - κάτι που έκανε αρχικά και ο ''δράκος'' της Πάρου.

http://www.newsit.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger