E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«H Μπόκοτα πήγαινε στη Eurovision για shopping και πάρτι», δηλώνει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου [βίντεο]

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Απάντηση στις δηλώσεις της Δάφνης Μπόκοτα για το ποσό των 85.000 ευρώ που φέρεται να πήρε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για να παρουσιάσει τη Eurovision του 2005 έδωσε η Ελληνοσουηδέζα παρουσιάστρια.

«Μη με ξαναπάρετε τηλέφωνο και με ενοχλήσετε για τέτοια ψέματα. Από την ημέρα που πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα, έχω ακούσει ένα κάρο ψέματα και ειδικά από αυτή την κυρία (σ.σ. Δεν κατονόμασε την Μπόκοτα, αλλά όλοι θεώρησαν ότι αυτή εννοεί)! Δούλευε 17 χρόνια και δεν πατούσε το πόδι της. Δεν την ήξερε άνθρωπος στη Eurovision. Πήγαινε για shopping και party».

Αυτό δήλωσε, εμφανώς εκνευρισμένη, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στην εκπομπή της Ντέσσυς Κουβελογιάννη στο ΕXTRA όταν ρωτήθηκε για το θέμα που έχει προκύψει με τα 85.000 ευρώ της αμοιβής της.

Προσθέτοντας πως, αν σκοπεύει κάποιος να την πάρει τηλέφωνο για να τη ρωτήσει τι κάνει για να προωθήσει τον ελληνικό πολιτισμό και για το event power yoga που ετοιμάζει στη Σαντορίνη, δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει. Αλλά ότι δεν θέλει να την ενοχλήσουν ξανά σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.


http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger