E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πικάντικες αποκαλύψεις στην ταινία για τη ζωή του Στρος Καν

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013


Αποκαλύψεις και λεπτομέρειες για τη ζωή του Στρος Καν υπόσχεται μέσα από το τρέιλερ της ταινίας που περιγράφει την ζωή του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ.

Στην ταινία τον άλλοτε ισχυρό άνδρα που κατέρρευσε μετά την δημοσιότητα και τα σκάνδαλα για την προσωπική του ζωή υποδύεται ο γνωστός ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Αν και η ταινία αποφεύγει έντεχνα να χρησιμοποιήσει το όνομα του Στρος Καν, προκειμένου να μην εισπράξει και μηνύσεις στην Γαλλία, εντούτοις οι λεπτομέρειες και οι ομοιότητες με πρόσωπα και καταστάσεις είναι ξεκάθαρη.

Στο τρέιλερ της ταινίας η οποία έχει τίτλο «Καλώς ήρθατε στην Νέα Υόρκη» εμφανίζεται ο Ντεπαρντιέ ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι ανάμεσα σε αρκετές ιερόδουλες. Ένας φίλος του τότε τον ρωτά «γιατί κάνεις όλο αυτό το σεξ;». Η απάντηση του ήρωα είναι αφοπλιστική: «Τι θα προτιμούσες; Να παίζεις γκολφ;».

Η ταινία θα παρουσιάσει και τη δική της εκδοχή για την συνάντηση του Στρος Καν με την καμαριέρα Ναφισάτου Ντιάλο στο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ, που οδήγησε στην σύλληψη και την καταστροφή της πολιτικής καριέρας του τότε ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ. Εκείνη τον κατηγόρησε ότι την ανάγκασε σε στοματικό έρωτα αλλά ο Στρος Καν επέμενε ότι ήταν συναινετικό.

kamarinia.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger