E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ντόρα: Φέρτε μου τον Μιχαλολιάκο να τον κάνω αλοιφή

Σάββατο 18 Μαΐου 2013



Ανοιχτή πρόσκληση-πρόκληση απηύθυνε η Ντόρα Μπακογιάννη στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο υποστηρίζοντας πως αν μιλήσουν θα τον κάνει αλοιφή.

Μιλώντας στην εκπομπή Άλλη Όψη στη ΝΕΤ η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ τάχθηκε κατά της προοπτικής να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. «Τι σημαίνει απαγορεύεται» διερωτήθηκε η κυρία Μπακογιάννη τονίζοντας ότι αν αυτό υιοθετηθεί δημιουργείται επικίνδυνο προηγούμενο.

Η πρώην υπουργός δηλώνει βέβαιη πως σε ένα debate με τον Νίκο Μιχαλολιάκο «θα τον κάνει αλοιφή» γιατί οι άνθρωποι είναι «γελοίοι και φασίστες» και δεν έχουν επιχειρήματα. Ωστόσο διαχώρησε τη θέση της από τη στρατηγική απομόνωσης της Χρυσής Αυγής λέγοντας «τι αλαζονεία είναι αυτή , να λες ότι εγώ δεν συζητώ με εκλεγμένους».

Παράλληλα η κυρία Μπακογιάννη εξήρε το έργο του Αντώνη Σαμαρά λέγοντας πως κατάφερε να λειτουργήσει με επιτυχία την κυβέρνηση συνεργασίας και κέρδισε το στοίημα το εξωτερικό. Δεν έλειψε όμως και η κριτική για τον αργό ρυθμό που προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις και στις κομματικές επιλογές που γίνονται για την στελέχωση της Δημόσιας Διοίκησης.

Για τα αίτια της ήττας στις εσωκομματικές εκλογές του 2009, η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν αρκετά αυτοκριτική αποδίδοντας το αποτέλεσμα στην αλαζονεία της ενώ για τον Κώστα Καραμανλή απάντησε πως «ούτε τον πούλησα ούτε με πούλησε». Τέλος η πρώην υπουργός άφησε ανοικτό το θέμα της ανάληψης του αξιώματος της Επιτρόπου στην Κομισιόν.

koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger