E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 18 Μαίου 2013

Σάββατο 18 Μαΐου 2013


Κριός
21/3-20/4

Η επαφή με τα κοντινά σου άτομα θα χαρακτηρίσει το σημερινό Σάββατο, αγαπητέ Κριέ. Είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσεις στους δικούς σου για όσα σε απασχολούν και να λύσεις ίσως κάποια οικογενειακά θέματα, που σας έχουν απομακρύνει. Μην διστάσεις να ανοίξεις την καρδιά σου, γιατί θα βρεις την ανταπόκριση και την κατανόηση, που θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, η Αφροδίτη από τους Διδύμους σου στέλνει πολύ θετική ενέργεια και μπορείς να περάσεις όμορφα σε ένα άκρως ερωτικό κλίμα με τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις σχέση, η ημέρα μπορεί να φέρει στο δρόμο σου κάτι πολύ ενδιαφέρον, αρκεί να είσαι ανοιχτός για να το δεις και θετικός να το υποδεχτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου έχει αρκετή ένταση σήμερα, φίλε Κριέ, και το άγχος κάποιες στιγμές μέσα στη μέρα θα σε κυριεύσει. Δείξε ηρεμία και όλα θα κινηθούν προς τα εκεί που θέλεις. Θα έχεις τη βοήθεια των συναδέλφων σου και με λίγη υπομονή, θα τελειώσεις με εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου πάντως βελτιώνονται και μπορείς να πετύχεις αύξηση των εσόδων σου.




Ταύρος
21/4-20/5

Τα σχέδιά σου προχωράνε με αργούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε προβληματίζει, αγαπητέ Ταύρε. Όταν θέλεις κάτι πολύ, το πετυχαίνεις ό,τι κι αν γίνει, χάρη στις ικανότητες αλλά και το πείσμα σου, που δεν αφήνει τίποτα να του ξεφύγει. Βέβαια, μην ξεχνάς ότι αυτό το διάστημα ο Ερμής από τους Διδύμους και ο Άρης από το ζώδιό σου σε συντροφεύουν και σου χαρίζουν καθημερινά όλες τις καλές επιρροές τους, που θα φέρουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για όσα σκέφτεσαι και κυρίως για όσα αφορούν στο κοινό σας μέλλον. Αν του δώσεις να τα καταλάβει, θα έχεις και την υποστήριξη και τη βοήθειά του. Όσο για σένα που η μοναξιά σου έχει γίνει πλέον μόνιμη παρέα, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτές τις μέρες θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αυτή μια και καλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, σε κάποιες υποθέσεις σου προκύπτουν αρκετά εμπόδια και έχεις αρχίσει να απογοητεύεσαι. Μην το επιτρέψεις αυτό στον εαυτό σου και, αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις μόνος σου, ζήτα τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου φαίνονται να βελτιώνονται, καθώς θα βρεις τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπάρχει εύνοια σε μικρές επενδύσεις, αλλά με μέτρο!!!



Δίδυμοι
21/5-21/6

Αρκετό άγχος και ένταση έχει η σημερινή μέρα για εσένα, φίλε Δίδυμε, με τον Ερμή στο ζώδιό σου να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα και να σου βάζει συνεχόμενες τρικλοποδιές. Δυστυχώς, πρέπει να προσαρμοστείς άμεσα σε αυτή την κατάσταση και να μάθεις να τη χειρίζεσαι όσο καλύτερα γίνεται. Μόνο έτσι δεν θα χαλάς τη διάθεσή σου και δεν θα αφήνεις τον εκνευρισμό να σε κυριεύει. Προσοχή σε ποιους ξεσπάς, γιατί τα δικά σου άτομα δεν φταίνε σε τίποτα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Διδύμους, η σχέση σου είναι σε μια καλή μέρα και το όμορφο κλίμα σε βγάζει για λίγο από τον προβληματισμό και την ανασφάλεια. Απόλαυσε αυτό το Σάββατο και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις. Ακόμη κι αν είσαι ελεύθερος, μη χάνεις το κέφι σου και όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει… Γι’ αυτό πρόσεχε!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Δίδυμε, η δουλειά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι νομίζεις και όλα εξελίσσονται θετικά. Μην αγχώνεσαι άδικα, μείνε πιστός στο πρόγραμμά σου και θα δεις ότι οι υποθέσεις σου θα προχωρήσουν στο δρόμο που εσύ τις έχεις τοποθετήσει. Άλλωστε, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να λύσεις αρκετές εκκρεμότητες, επαγγελματικές αλλά και οικονομικές.



Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα, φίλε Καρκίνε, και θα το καταλάβεις πολύ σύντομα στη διάρκειά της, καθώς η αισιοδοξία για κάποια ζητήματα που έμεναν στάσιμα επανέρχεται και σου φτιάχνει τη διάθεση. Το πρόγραμμά σου θα είναι γεμάτο από εξελίξεις, που θα σου δώσουν ικανοποίηση και επιβεβαίωση ότι οι προσπάθειές σου αποδίδουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, είναι σε μια καλή μέρα και διάφορα προβλήματα που υπάρχουν θα συζητηθούν με το ταίρι σου, για να βρεθεί η καλύτερη λύση. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αξιοποίησε όσο μπορείς περισσότερο όλη την εύνοια του πλανητικού σκηνικού και πλησίασε διακριτικά το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η ανταπόκρισή του θα είναι άμεση και θετική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, τα επαγγελματικά σου χαρακτηρίζονται από κάποιες καθυστερήσεις, αλλά να ξέρεις ότι είναι προσωρινές και ότι όλα πολύ γρήγορα θα στραφούν υπέρ σου. Επιπλέον, έχει και την υποστήριξη των συνεργατών σου που σε βοηθούν σημαντικά, να προωθήσεις τα συμφέροντα σου. Προσοχή στα οικονομικά, που δεν έχουν έρθει ακόμα στο σημείο που θα ήθελες.



Λέων
23/7-23/8

Η ενέργεια που έχεις αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Λέων, είναι πολύ μεγάλη και σε συνδυασμό με τις ικανότητές που διαθέτεις, θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά θέματα και να τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώσεις ακόμα, γιατί οι τομείς που θέλουν δουλειά είναι αρκετοί και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαύεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων, αρκετά προβλήματα μένουν πίσω και μπορείς να περάσεις πολύ καλύτερα με τον σύντροφό σου, αν αποφασίσεις να χαλαρώσεις και να μην τα βάζεις συνεχώς μαζί του. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί, κάνε μια βόλτα με φίλους και άφησε την καλή διάθεση και το χιούμορ σου να γοητεύσουν τους γύρω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου έχουν πολλές υποχρεώσεις και μόνο ο καλός προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να τα αντιμετωπίσεις, φίλε Λέων. Δείξε την κατάλληλη ωριμότητα σε όλα τα ζητήματα της δουλειάς σου, αλλά και στα οικονομικά σου, όπου οι περιττές αγορές θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.



Παρθένος
24/8-22/9

Κάποια γεγονότα σήμερα θα σε ξαφνιάσουν και θα σε κάνουν να τα χάσεις, αγαπητέ Παρθένε. Μην υποκύψεις σε αυτές τις απρόσμενες εξελίξεις και δείξε λίγη ψυχραιμία. Χρησιμοποίησε το διπλωματικό σου ταλέντο, για να χειριστείς τις καταστάσεις και να στρέψεις τα γεγονότα προς το συμφέρον σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό και τις εντάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, πάνε πολύ καλά και θα περάσεις μια μέρα γεμάτη από αγάπη μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις καμιά λεπτομέρεια να σου χαλάσει τη διάθεση και μίλα με τον σύντροφό σου μόνο για ευχάριστα ζητήματα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, προετοιμάσου για εκπλήξεις ερωτικού περιεχομένου… που θα ανεβάσουν την λίμπιντο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Παρθένε, στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν βάσει προγράμματος και αυτά που θέλεις, υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Αρκετές συνεργασίες που ήταν προβληματικές διορθώνονται, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου από το μεσημέρι και μετά και να σε ευνοεί. Νέες συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν πολύ καλές προσδοκίες, τόσο σε επίπεδο δημιουργίας, όσο και σε οικονομικό όφελος.



Ζυγός
23/9-22/10

Υπάρχουν θέματα από το παρελθόν που επανέρχονται σήμερα στη ζωή σου και ζητούν επιτακτικά μία λύση, φίλε Ζυγέ. Μη δίνεις άλλη αναβολή, για να ηρεμήσεις επιτέλους από το άγχος που σου προκαλούν. Βάλε μια σειρά και κάνε όσα περισσότερα μπορείς, βάζοντας όλες σου τις δυνάμεις για να τα τελειώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, ο εκνευρισμός ενδέχεται να σου χαλάσει το κέφι και η σχέση σου να είναι σήμερα σε μια ένταση. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις, προτίμησε να επιστρέψεις αργά στο σπίτι, γιατί δεν φταίει σε τίποτα ο σύντροφος σου να τα ακούσει!!! Αν δεν έχεις σχέση, είναι μια καλή περίοδος για να γνωρίσεις κάτι ενδιαφέρον. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, μπορεί να σου προκαλέσουν εκνευρισμό, με καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν. Μη δώσεις συνέχεια σε σχόλια συνεργατών σου και δικαιολόγησέ τα, λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης. Τα οικονομικά σου από την άλλη, είναι σε δύσκολη φάση. Χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια, για να περιορίσεις τις περιττές σπατάλες και να τα ισορροπήσεις.



Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα είναι μια μέρα επαφών και επικοινωνίας για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ. Μπορείς να μιλήσεις με όποιον θέλεις για διάφορα ζητήματα και θα βρεις μεγάλη κατανόηση. Άλλωστε, χρειάζεσαι λίγη ψυχική συμπαράσταση για όσα σε απασχολούν, ώστε να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, είναι ήρεμη η φάση στην οποία βρίσκεσαι και αυτό θα πρέπει να σου είναι αρκετό. Απόφυγε οτιδήποτε μπορεί να φέρει εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφό σου και αν το κρίνεις απαραίτητο, προτίμησε την σιωπή. Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να χαλάσεις την ηρεμία σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, είναι πολύ πιθανό σήμερα να κάνεις μια καλή γνωριμία, εκεί που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, η δουλειά σου θέλει την προσοχή σου, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις και να μην τις αφήνεις άλλο να χρονίζουν. Είναι μια καλή μέρα για συμφωνίες και συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου, που θα δώσουν συμφέροντα αποτελέσματα.



Τοξότης
23/11-21/12

Είναι ένα πολύ δυναμικό Σάββατο το σημερινό για εσένα, φίλε Τοξότη. Με την Σελήνη να κινείται στην Παρθένο και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό από τον Κριό, θα πάρεις απόφαση να λύσεις αρκετά θέματα και κυρίως να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, με ανθρώπους που δεν σου κάνουν. Μυστικά και ψέματα θα βγουν στην επιφάνεια. Δείξε την κατάλληλη προσοχή και αντιμετώπισέ τα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, και μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα για τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου, που θα σου το ανταποδώσει, κάνοντάς σε να νοιώσεις ευτυχισμένο και ασφαλή. Ακόμα κι αν είσαι ένας μοναχικός Τοξότης, η μέρα θα είναι πολύ ερωτική και ενδιαφέρουσα, με πολλές αξιόλογες γνωριμίες. Στο χέρι σου είναι να έχουν διάρκεια και να εξελιχθούν…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Τοξότη, στη δουλειά σου θα συναντήσεις κάποιες δυσκολίες, αλλά αν κρατήσεις την ηρεμία σου, θα τις ξεπεράσεις με μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση, αλλά ειδικά σήμερα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην αφήσεις να χαθούν ευκαιρίες.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Το σημερινό Σάββατο σε βρίσκει σε μια υπερδιέγερση και σε μια διάθεση να κάνεις όσα σκέφτεσαι άμεσα, φίλε Αιγόκερε. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να βάλεις τα σχέδιά σου σε μια σειρά, γιατί δεν γίνονται σε μία στιγμή, αλλά να μη χάσεις την καλή σου διάθεση και τη θέληση να τακτοποιήσεις όλα σου τα θέματα. Ο Άρης από τον Ταύρο και η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου από το μεσημέρι και μετά, θα σε βοηθήσουν πάντως να οργανωθείς καλύτερα και αποτελεσματικότερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Αιγόκερε, στα αισθηματικά σου, τα πράγματα είναι απλά… η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στους Διδύμους και ευνοεί κάθε ερωτική στιγμή. Απόλαυσε την παρουσία της και βάλε κι εσύ τα δυνατά σου, για να ζήσεις παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφό σου. Ειδικά αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά σου, η περίοδος αυτή σου κλείνει πονηρά το μάτι… και εσύ οφείλεις να ανταποκριθείς στο κάλεσμά της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, στα επαγγελματικά σου θα μπεις στη λογική της τακτοποίησης, ιδιαίτερα ορισμένων παλιών ζητημάτων, που έχεις αφήσει να σε ταλαιπωρούν και να κρατούν στάσιμα τα μελλοντικά σχέδιά σου. Απόφυγε τα έξοδα που δεν υπολόγιζες και προχώρησε στον προγραμματισμό που έχεις αποφασίσει.



Υδροχόος
20/1-19/2

Φίλε Υδροχόε, σε έχει πιάσει σήμερα μια αμφιβολία σχετικά με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και αναρωτιέσαι ποιοι είναι εκείνοι που πραγματικά θέλουν το καλό σου. Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις που σου χαλάνε τη διάθεση και σου προκαλούν εκνευρισμό. Άλλωστε, θα διαπιστώσεις ότι όσοι νοιάζονται, είναι αρκετοί για να αισθάνεσαι καλά και κάποιοι είναι όντως περιττοί και πρέπει να τους απομακρύνεις. Μην διστάσεις!!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, έχεις τη συμπαράσταση της θετικής όψης που πραγματοποιεί σήμερα η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, η οποία ευνοεί το ερωτικό κλίμα στις επαφές σου. Αξιοποίησε τη μέρα, ειδικά αν δεν έχεις σχέση, για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και γούστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου θα φέρει στιγμές επιτυχίας και ικανοποίησης, αγαπητέ Υδροχόε, και θα δεις κάποια σχέδιά σου να υλοποιούνται πιο γρήγορα απ’ όσο νόμιζες. Προσοχή στις οικονομικές προτάσεις που θα σου γίνουν και οι οποίες χρειάζονται σκέψη, πριν πάρεις κάποια απόφαση.



Ιχθείς
20/2,20/3

Αρκετά από τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό, θα μείνουν πίσω σου και θα ανακουφιστείς σε μεγάλο βαθμό αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Ιχθύ. Γενικότερα, με λίγη ηρεμία και καλή διάθεση, μπορείς να πετύχεις όσα θέλεις, χωρίς να νιώθεις ένταση και νεύρα. Κυρίως απόφυγε τις βιαστικές και αψυχολόγητες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα πρέπει να βρεις τι σου φταίει, για να το αλλάξεις. Μην αφήσεις τη σημερινή μέρα να πάει χαμένη. Σκέψου το μέλλον σου ό,τι κι αν σημαίνει αυτό και στρώσε το δρόμο για να πάνε τα πράγματα καλύτερα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά, να ξέρεις ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέους έρωτες και απολαυστικές, ερωτικές εμπειρίες, που θα σε απογειώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε πάρα πολύ καλά, φίλε Ιχθύ, και είσαι όλο και πιο κοντά στην επιτυχία. Μην το ξεχνάς αυτό σήμερα, που μπορεί να σου παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες. Προσπέρασέ τες με ευελιξία και διπλωματία. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται στα οικονομικά σου, γιατί κάποια έξοδα σε έχουν αφήσει πίσω. Απόφυγε συμφωνίες, που εμπεριέχουν ρίσκο.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger